Επιστροφή στις νίκες για την Μπαρτσελόνα με «λυτρωτή» Λεβαντόφσκι

Θέλτα - Μπαρτσελόνα

i

© Photo by Jose Manuel Alvarez/Quality Sport Images/Getty Images

Επιστροφή στις νίκες για την Μπαρτσελόνα με «λυτρωτή» Λεβαντόφσκι

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:39 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:46 - 17.02.2024

Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στα τρίποντα σε ένα ματς-θρίλερ κόντρα στη Θέλτα.

Με «λυτρωτή» τον Λεβαντόφσκι η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις νίκες! 

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Θέλτα για την 25η αγωνιστική της La Liga, η ομάδα της Βαρκελώνης πήρε τη νίκη χάρη στα δύο γκολ του Πολωνού φορ (1-2), ενώ το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, το σύνολο του Τσάβι μπήκε καλύτερα στο ματς, είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 45΄ άνοιξε το σκορ. 

Ο Λεβαντόφσκι έκανε εξαιρετικό κοντρόλ, έστρωσε την μπάλα στον εαυτό του και από καλή θέση εκτέλεσε υποδειγματικά για το 1-0. 

Στην επανάληψη, το σκηνικό του ματς άλλαξε και η Θέλτα ισορρόπησε την κατάσταση. Με το... καλημέρα (47΄), ο Ιάγκο Άσπας βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με ένα πλασέ, το οποίο κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα (1-1).

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ παρέμεινε ψηλά με στόχο την ολική ανατροπή, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει το πολυπόθητο δεύτερο τέρμα. 

Η... λύτρωση για τους Καταλανούς ήρθε στο 90+7. Η Μπαρτσελόνα κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο «Λέβα», ο οποίος ευστόχησε και χάρισε στην ομάδα του το τρίποντο. 

Με αυτήν τη νίκη οι Μπλαουγκράνα παρέμειναν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 54 πόντους και στο -7 από την κορυφή. 

Από την άλλη η Θέλτα βρίσκεται στη 17η θέση με μόλις 20 βαθμούς, στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 25ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (26ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ