Έριξε πεντάρα κι έπιασε την Μπαρτσελόνα η Ατλέτικο Μαδρίτης

Έριξε πεντάρα κι έπιασε την Μπαρτσελόνα η Ατλέτικο Μαδρίτης

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:04 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:28 - 17.02.2024

Η Ατλέτικο Μαδρίτης συνέτριψε 5-0 της Λας Πάλμας και συγκατοικεί στην τρίτη θέση με τη Μπαρτσελόνα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έπιασε τρομερή εμφάνιση και είχε εύκολο έργο κόντρα στη Λας Πάλμας για την 25η αγωνιστική της La Liga.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την ήττα εκτός έδρας από τη Σεβίλλη δεν είχε διάθεση για νέα απώλεια βαθμών.

Ήταν σοβαρή και συνέτριψε 5-0 της Λας Πάλμας. Έτσι ανέβηκε στην τρίτη θέση κι έπιασε στη βαθμολογία τη Μπαρτσελόνα, η οποία βέβαια παίζει αργότερα. 

Πρωταγωνιστές στην άνετη νίκη της Ατλέτικο ήταν οι Γιορέντε, Κορέα. Ο πρώτος στο 15’ έκανε το 1-0 και στο 20’ από ασίστ του Κορέα σημείωσε το 2-0.

Ο τελευταίος πήρε τη σκυτάλη από τον Γιορέντε και στο 47’ έκανε το 3-0 από ασίστ του Κόκε, ενώ στο 62’ με πέναλτι πέτυχε το 4-0.

«Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει ήδη ανακοινώσει την συμφωνία του Εμπαπέ σε κάποιους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης»
LA LIGA

14:18 - 17.02.2024

«Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει ήδη ανακοινώσει την συμφωνία του Εμπαπέ σε κάποιους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ έχει ήδη ενημερώσει κάποιους παίκτες της ομάδας για τη συμφωνία των «μερένγκες» με τον Κιλιάν Εμπαπέ, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Footmercato».

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 87’ ο Ντεπάι από ασίστ του Ρικέλμε.

Ο Σιμεόνε σ' αυτόν τον αγώνα ξεκούρασε αρκετούς παίκτες ενόψει του παιχνιδιού με την Ίντερ στο Μιλάνο, την προσεχή Τρίτη για τους «16» του Champions League. Με τη νίκη η ομάδα της Μαδρίτης πήρε κι εκδίκηση για την ήττα της με 2-1 από τη Λας Πάλμας στον πρώτο γύρο.