Που θα δείτε την αναμέτρηση του Τσιτσιπά και τα φιλικά των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακού

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Που θα δείτε την αναμέτρηση του Τσιτσιπά και τα φιλικά των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακού

Από το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Σαββάτου (8/7) ξεχωρίζει η «μάχη» του Τσιτσιπά αλλά και τα φιλικά προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Μπορεί τα επίσημα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων να μην έχουν ξεκινήσει, ωστόσο το σημερινό πρόγραμμα (8/7) περιλαμβάνει πλούσιο αθλητικό θέαμα. Από αυτά που ξεχωρίζουν, είναι τα φιλικά του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, οι οποίοι προετοιμάζονται για το πρώτο τους ευρωπαϊκό παιχνίδι και ο στόχος είναι να βρίσκονται στο 100% της ετοιμότητας.

Από τη μία, ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο του σταδίου προετοιμασίας στην Αυστρία, με αντίπαλο την Σλοβάτσκο από τη Τσεχία. Αυτό θα είναι και το ανεπίσημο ντεμπούτο του νέου προπονητή, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Από την άλλη, οι δύο «Δικέφαλοι» έχουν ξεκινήσει νωρίτερα την προετοιμασία τους στην Ολλανδία και σήμερα θα δώσουν ακόμη ένα φιλικό. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα αντιμετωπίσει την Αντβέρπ, σε ένα παιχνίδι που θα έχει διάρκεια τέσσερα 30λεπτα. Ο ΠΑΟΚ θα δώσει το δεύτερο του φιλικό στην Ολλανδία κόντρα στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Πριν λίγες μέρες, ο «Δικέφαλος» έκανε πρεμιέρα στα φιλικά προετοιμασίας κόντρα στην Στεάουα Βουκουρεστίου, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1). Τέλος, αυτό που ξεχωρίζει στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα είναι δίχως αμφιβολία ο τελικός του Euro U21 ανάμεσα στην Αγγλία και την Ισπανία. 

Η «μάχη» του Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κοντραριστεί με τον Λάσλο Τζέρε στον 3ο γύρο του Wimbledon, με την αναμέτρηση να μην αναμένεται να ξεκινήσει νωρίτερα από τις 15.00. Θυμίζουμε πως ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έφτασε ως εδώ, μετά την πρόκριση που πήρε κόντρα στον Άντι Μάρεϊ. Ο αγώνας ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης και διακόπηκε λόγω ώρας. Τη στιγμή της διακοπής, ο Έλληνας τενίστας ήταν πίσω με 2-1 σετ. Με την επανεκκίνηση του ματς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του στο σερβίς, μείωσε τα λάθη και έφτασε στην πρόκριση, καθώς επιβλήθηκε με 6-7(3), 7-6(2), 6-4, 6-7(3), 4-6.

14:30 Φιλικό: ΑΕΚ - Αντβέρπ / COSMOTE SPORT 2 HD

15:00 Wimbledon: Λάζλο Τζέρε - Στέφανος Τσιτσιπάς / Nova Sports 5 HD

17:00 Φιλικό: ΠΑΟΚ - Go Ahead Eagles / PAOK TV

18:00 Φιλικό: Ολυμπιακός - Σλοβάτσκο / COSMOTE SPORT 1 HD

19:00 Euro K21: Αγγλία - Ισπανία / ΕΡΤ Sports 1

Δείτε εδώ αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της μέρας.