Που θα δείτε Άρσεναλ, Μίλαν, Σεβίλλη και τον προκριματικό της Στεφανίδη

Άρσεναλ

i

©Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images

Που θα δείτε Άρσεναλ, Μίλαν, Σεβίλλη και τον προκριματικό της Στεφανίδη

Κώστας Τσιακλής 08:50 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 08:55 - 21.08.2023

Όλες οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Δευτέρας (21 Αυγούστου). Ξεχωρίζει το Κρίσταλ Πάλας, οι εκτός έδρας αποστολές των Μίλαν και Σεβίλλης και ο προκριματικός της Κατερίνας Στεφανίδη.

Πλούσιο και το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Δευτέρας (21/08). Από το μενού ξεχωρίζει η αποστολή της Άρσεναλ στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας αλλά και η εκτός έδρας αναμέτρηση της Μίλαν με τη Μπολόνια. Δράση και στον στίβο, με την Κατερίνα Στεφανίδη να διαγωνίζεται στον προκριματικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. 

Τη Δευτέρα πέφτει η αυλαία της αγωνιστικής σε μερικά από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Premier League η Άρσεναλ αντιμετωπίζει στις 22:00 εκτός έδρας την Κρίσταλ Πάλας, με τις δύο ομάδες να θέλουν να κάνουν το 2/2 στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το NovaSportsPremierLeague.

Στην Ιταλία η Μίλαν πραγματοποιεί την πρεμιέρα της στη φετινή Serie A με το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Μπολόνια. Οι «ροσονέρι» θέλουν να εκμεταλλευτούν από νωρίς τις απώλειες των Ρόμα και Λάτσιο και να μπουν με το δεξί στις υποχρεώσεις τους. Τηλεοπτική μετάδοση θα υπάρχει από το CosmoteSport2. 

Στην Ισπανία η Σεβίλλη θέλει να ξεπεράσει την ήττα στην πρεμιέρα της La Liga αλλά και στο UEFA Super Cup με διπλό στην έδρα της Αλαβές (NovaSports1). Δράση υπάρχει και στον Δράση και στον στίβο, με την Κατερίνα Στεφανίδη να διαγωνίζεται στον προκριματικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ1.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Δευτέρας: 

19:30 Serie A Τορίνο - Κάλιαρι / CosmoteSport3

19:30 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Βουδαπέστη / ΕΡΤ1

19:40 Επί κοντώ γυναικών προκριματικός, Κατερίνα Στεφανίδη, Πόλακ / ΕΡΤ1

20:00 La Liga Αλαβές - Σεβίλλη / NovaSports1

21:45 Serie A Μπολόνια - Μίλαν / CosmoteSport2

22:00 Premier League Κρίσταλ Πάλας - Αρσεναλ / NovaSportsPremierLeague

22:15 Liga Portugal Bwin Φαμαλικάο - Μορεϊρένσε / CosmoteSport8

22:30 La Liga Ουέσκα - Τενερίφη/ NovaSportsStart

22:30 La Liga Γρανάδα - Ράγιο Βαγιεκάνο / NovaSportsPrime