Που θα δείτε την Μαρία Σάκκαρη και το Ολλανδία - Κροατία

Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

Που θα δείτε την Μαρία Σάκκαρη και το Ολλανδία - Κροατία

Κώστας Τσιακλής 09:29 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:33 - 14.06.2023

Δείτε που μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη αλλά και το Ολλανδία - Κροατία για το Nations League. Όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Μπορεί το Champions League και τα εγχώρια πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο να ολοκληρώθηκαν όμως η δράση δεν σταμάτησε εκεί αφού το πρόγραμμα της Τετάρτης (14/06) είναι και πάλι γεμάτο. Από αυτό ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη στο τένις αλλά και το Ολλανδία-Κροατία για το Nations League.

Η Μαρία Σάκκαρη αγωνίζεται στις 17:15 απέναντι στην Αλιζέ Κορνέ στο πλαίσιο της φάσης των «16» του τουρνουά του Νότιγχαμ. Η Ελληνίδα τενίστρια είχε αποκλείσει νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα την Σιγιού Γουάνγκν και πλέον θέλει να αφήσει εκτός και την Κορνέ για να βρεθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Όσο αφορά το ποδόσφαιρο, η δράση σε διεθνές επίπεδο επιστρέφει με Nations League. Η Ολλανδία θα υποδεχθεί στο Ρότερνταμ την Κροατία (21:45), με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη που θα τους στείλει στον τελικό της διοργάνωσης. Εκεί θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Ισπανία-Ιταλία.

Οι σημαντικότερες αναμετρήσεις της ομάδας: 

17:15 Nottingham Open: Μαρία Σάκκαρη - Αλιζέ Κορνέ (NovaSports6)

21:30 Βίρτους Μπολόνια - Αρμάνι Μιλάνο (CosmoteSport4)

21:45 Nations League: Ολλανδία - Κροατία (NovaSportsPrime)

Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα της ημέρας.