Ήττα στο διπλό για τη Σάκκαρη

Μαρία Σάκκαρη

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Ήττα στο διπλό για τη Σάκκαρη

Sportal newsroom 22:10 - 13.06.2023

Η Μαρία Σάκκαρη και η Ντόνα Βέκιτς ηττήθηκαν στην πρεμιέρα τους στο τουρνουά του διπλού στο Νότιγχαμ.

Η Μαρία Σάκκαρη και η Ντόνα Βέκιτς ηττήθηκαν με 3-6, 6-4, 10-6 από τις Κριστίνα Μπούκσα και Μακόγιο Νινομίγια στον πρώτο γύρο του διπλού στο τουρνουά του Νότιγχαμ. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια αγωνίστηκε μαζί με την καλή της φίλη από την Κροατία, κατέκτησαν το πρώτο σετ αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Η Μαρία Σάκκαρη και η Ντόνα Βέκιτς προηγήθηκαν με 5-1 στο πρώτο σετ, το οποίο και κατέκτησαν. Οι Μπούκσα και Νινομίγια προηγήθηκαν με τη σειρά τους με 4-1 στο δεύτερο σετ. Η Σάκκαρη με τη Βέκιτς ισοφάρισαν σε 4-4 αλλά οι αντίπαλές τους κατέκτησαν το δεύτερο σετ.

Στο match tie-break, η Ισπανίδα και η Γιαπωνέζα συμπαίκτριά της προηγήθηκαν με 7-2 με τη Σάκκαρη και τη Βέκιτς να μειώνουν σε 7-5 και 8-6. Η Μπούκσα και η Νινομίγια διατήρησαν το προβάδισμά τους και «σφράγισαν» την πρόκριση.

Η Μαρία Σάκκαρη στρέφει, πλέον, την προσοχή της στο τουρνουά του μονού. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Αλιζέ Κορνέ στον δεύτερο γύρο.

Η Σάκκαρη μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις κόντρα στην αντίπαλό της. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης.