Θύρα 7  για Βαλμπουενά: «Ήσουν από τους λίγους που τιμήσαμε»

Ματιέ Βαλμπουενά

i

©intime

Θύρα 7 για Βαλμπουενά: «Ήσουν από τους λίγους που τιμήσαμε»

Sportal newsroom 17:15 - 10.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:15 - 10.07.2023

Η Θύρα 7 με μία ανακοίνωση είπε το δικό της «αντίο» στον Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ τον ευχαρίστησε για τη συνεισφορά του στον Ολυμπιακό.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά είπε «αντίο» στον Ολυμπιακό μετά από τέσσερα χρόνια που βρισκόταν στην ομάδα του Πειραιά. Σε αυτή την τετραετία ο Γάλλος μέσος κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ελλάδος, ενώ βρήκε δίχτυα 18 φορές και μοίρασε 39 ασίστ. 

Η Θύρα 7 λοιπόν με μία ανακοίνωσή της αποχαιρέτησε τον 38χρονο, λέγοντάς του ότι ήταν από τους λίγους που τίμησαν, ενώ τον ευχαρίστησαν για τη συνεισφορά του στον Ολυμπιακό σε αυτά τα τέσσερα χρόνια. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Σε κάθε ΜΑΧΗ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ, έδινες και την ΨΥΧΗ σου!

Όπως ΟΦΕΙΛΕΙ και ΠΡΕΠΕΙ να κάνει κάθε παίκτης που φοράει τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο μέρος της καρδιάς! 

ΜΑΤΙΕ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ,
για την ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ 
στον ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ!

Υ.Γ Ήσουν από τους λίγους που ΤΙΜΗΣΑΜΕ με το να τους ανεβάσουμε στο πέταλο μας!

Είσαι ένας από εμάς, πιστεύουμε ότι δεν θα αργήσει η στιγμή να προσφέρεις στην ερυθρόλευκη οικογένεια από άλλο πόστο!»

«Βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού για Μάρκος Αντρέ - Μπήκε στο "κόλπο" η Αλαβές και η Γρανάδα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:48 - 10.07.2023

«Βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού για Μάρκος Αντρέ - Μπήκε στο "κόλπο" η Αλαβές και η Γρανάδα»

Όπως αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα ο Ολυμπιακός έχει κάνει νέα βελτιωμένη πρόταση στη Βαλένθια για την απόκτηση του Μάρκος Αντρέ, ενώ την ίδια ώρα η Γρανάδα και η Αλαβές έχουν κάνει επίσης προτάσεις.

Το δικό του «αντίο» είπε και ο Ολυμπιακός, ο οποίος τον χαρακτήρισε ως έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα των «ερυθρολεύκων». 

«Oh Captain! Our Captain! Σε ευχαριστούμε για όλα τεράστιε νικητή Ματιέ! Για το ταλέντο σου και την ποιότητα σου εντός και εκτός γηπέδου, το μαχητικό σου πνεύμα και την καρδιά λιονταριού που έχεις! Είσαι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από την χώρα μας και φόρεσες επάξια και με υπερηφάνεια την ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού μας. Αυτό σίγουρα δεν είναι ένα αντίο μεταξύ μας. Όπως έχουμε ήδη συμφωνήσει, οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά σύντομα. Ο Πειραιάς είναι και θα είναι πάντα το σπίτι σου. Είσαι ένας από εμάς!», έγραφε η ανακοίνωση.