Τι σήμαινε ο πανηγυρισμός της Άρσεναλ με το μεγάλο ρολόι στα αποδυτήρια να δείχνει το 2 και το 11

Πανηγυρισμοί Άρσεναλ

i

© Screenshot

Τι σήμαινε ο πανηγυρισμός της Άρσεναλ με το μεγάλο ρολόι στα αποδυτήρια να δείχνει το 2 και το 11

Θάνος Λυμπερόπουλος • 11:39 - 13.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Η Άρσεναλ επικράτησε με 3-0 της Φούλαμ παραμένοντας πρώτη στη βαθμολογία, με τους ποδοσφαιριστές του Αρτέτα να πανηγυρίζουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο στα αποδυτήρια

Με την Μάντσεστερ Σίτι να την κυνηγάει, η Άρσεναλ απέδρασε απ' την έδρα της Φούλαμ με 3-0, κρατώντας μια διαφορά πέντε βαθμών απ' τους «πολίτες». Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα θέλει να πανηγυρίσει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά το 2004 και την φανταστική εκείνη ομάδα που είχε φτιάξει ο Αρσέν Βενγκέρ.

Το πόσο πολύ θέλουν να παραμείνουν πρώτοι στη βαθμολογία μέχρι το τέλος της σεζόν έδειξαν οι παίκτες του Ισπανού τεχνικού με την εμφάνισή τους κόντρα στην ομάδα του Μάρκο Σίλβα, καθώς καθάρισαν το παιχνίδι απ' το πρώτο ημίχρονο δίχως να αφήσουν περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους.

Στο τέλος της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ μαζί με το υπόλοιπο επιτελείο, έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία στα αποδυτήρια με ένα ρολόι που οι δείκτες του ήταν τοποθετημένοι στο 2 και στο 11

Σύμφωνα με αρκετούς οπαδούς των «κανονιέρηδων» το ρολόι κρύβει ένα μήνυμα κι αυτό ήταν πως υπάρχουν ακόμα 11 παιχνίδια για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα (11 games 2 go). Αν καταφέρουν να μείνουν στη κορυφή θα στεφθούν πρωταθλητές μετά από 19 χρόνια.