Επέστρεψε στη Φλουμινένσε ο Τιάγκο Σίλβα
i

/©@FluminenseFC

Επέστρεψε στη Φλουμινένσε ο Τιάγκο Σίλβα

Ελένη Ανδρικοπούλου 17:44 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 23:02 - 19.05.2024

Η Φλουμινένσε ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου κεντρικού αμυντικού Τιάγκο Σίλβα το απόγευμα της Τρίτης (7/5). Ο Βραζιλιάνος στόπερ επιστρέφει εκεί που ξεκίνησαν όλα.

Είναι πλέον επίσημο! Ο Τιάγκο Σίλβα επέστρεψε στη Φλουμινένσε, όπως ανακοίνωσε ο βραζιλιάνικος σύλλογος το απόγευμα της Τρίτης (17/5).

Ο 39χρονος Βραζιλιάνος πολύπειρος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο με τη «Φλου» μέχρι τον Ιούνιο του 2026 και θα αποχωρήσει από την Τσέλσι ως ελεύθερος έπειτα από τον αγώνα κόντρα στην Μπόρνμουθ (19/5), ώστε να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με τη βραζιλιάνικη ομάδα χωρίς πάντως να μπορεί να αγωνιστεί.

Τέλος εποχής για τον Τιάγκο Σίλβα: Με δάκρυα στα μάτια ο Βραζιλιάνος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Τσέλσι (vids)
PREMIER LEAGUE

13:12 - 29.04.2024

Τέλος εποχής για τον Τιάγκο Σίλβα: Με δάκρυα στα μάτια ο Βραζιλιάνος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Τσέλσι (vids)

Επειτα από τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι, ο Τιάγκο Σίλβα ανακοίνωσε πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τους «μπλε».

Ύστερα από ένα πρωτάθλημα Ιταλίας, επτά Γαλλίας, ένα Champions League κι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων μεταξύ άλλων, ο Τιάγκο Σίλβα επιστρέφει εκεί που ξεκίνησαν όλα.

Ο Τιάγκο Σίλβα βρέθηκε για πρώτη φορά στη Φλουμινένσε στα τμήματα υποδομής όταν ήταν 14 ετών κι ενώ πήγαινε σχολείο, από το οποίο ο βραζιλιάνικος σύλλογος δοκίμαζε ποδοσφαιριστές. Το 2000 αποχώρησε για την Μπαρτσελόνα του Ρίο, ενώ επαγγελματίας έγινε στην Πεντραμπράνκα το 2002.

Ο άλλοτε αρχηγός της «σελεσάο» επέστρεψε στη Φλουμινένσε το 2006 ως δανεικός από την Ντινάμο Μόσχας, με τον βραζιλιάνικο σύλλογο να τον υπογράφει κανονικά το 2007. Τον Ιανουάριο του 2009 επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μίλαν, όπου ξεκίνησε τις εξαιρετικές εμφανίσεις, οι οποίες συνεχίστηκαν και με τις φανέλες των Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι.

Ο Τιάγκο Σίλβα επαναπατρίζεται για λογαριασμό των πρωταθλητών Νότιας Αμερικής, όπου θα βρει συμπαίκτες από την Εθνική Βραζιλίας όπως ο Μαρσέλο, ο Ντόουγκλας Κόστα, ο Ρενάτο Αουγκούστο και ο Γκάνσο.