Το πρώτο μήνυμα του Κουρτουά μετά τον νέο τραυματισμό (pic)

Ο Τιμπό Κουρτουά

i

© Intime

Το πρώτο μήνυμα του Κουρτουά μετά τον νέο τραυματισμό (pic)

Ο Τιμπό Κουρτουά έστειλε μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram όπου ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξη που του προσφέρει και υπόσχεται πως θα επιστρέψει πιο δυνατός.

Νέο «σοκ» με τον Τιμπό Κουρτουά ο οποίος υπέστη ρήξη στον εσωτερικό μηνίσκο του δεξιού γόνατος και αναμένεται να μείνει εκτός για τους επόμενους δύο μήνες, πράγμα που σημαίνει πως η σεζόν τελειώνει για το διεθνή Βέλγο τερματοφύλακα, ο οποίος μόλις είχε αναρρώσει από τον τραυματισμό.

Θυμίζουμε πως ο Βέλγος διεθνής τον περασμένο Αύγουστο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατο.

Ο Κουρτουά στη σημερινή (19/3) προπόνηση της Ρεάλ έφυγε δακρυσμένος και αμέσως σήμανε... συναγερμός. Και επιβεβαιώθηκαν οι άνθρωποι της «Βασίλισσας», καθώς οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Βέλγος τερματοφύλακας έδειξαν ρήξη του εσωτερικού μηνίσκου του δεξιού γόνατος. Ένα απότομο «στοπ», πάνω που είχε αρχίσει να βλέπει... φως στο τούνελ.

Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό πλήγμα για τον 31χρονο, καθώς τις τελευταίες μέρες άρχισε να σκέφτεται την επιστροφή του στη δράση μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη στο ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν. Μάλιστα και ο ίδιος ο Κάρλο Αντσελότι είχε επιβεβαιώσει πως ήταν έτοιμος να επιστρέψει σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς. Αλλά στάθηκε ξανά άτυχος.

Λίγες ώρες μετά τον τραυματισμό του, ο Κουρτουά έκανε μία ανάρτησή στα social media, μέσω της οποίας κάνει λόγο πως δεν είναι διατεθειμένος να τα παρατήσει, ενώ υπόσχεται πως θα επιστρέψει πιο δυνατός.

«Είμαι στενοχωρημένος από αυτή την άσχημη είδηση του τραυματισμού αλλά είναι απλά ένα μικρό πισωγύρισμα. Θα γυρίσω πιο δυνατός από ποτέ. Αισθάνομαι τη στήριξή σας», έγραψε ο Κουρτουά.

Δείτε την ανάρτηση του Βέλγου τερματοφύλακα: