To «αντίο» του Αουγκούστο στον ΠΑΟΚ: «Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει μόνο μια ομάδα και πάντα θα είμαι ένας από εσάς»

Αουγκούστο

i

©intime

To «αντίο» του Αουγκούστο στον ΠΑΟΚ: «Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει μόνο μια ομάδα και πάντα θα είμαι ένας από εσάς»

Sportal newsroom 17:55 - 12.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:02 - 12.08.2023

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αποχαιρέτισε τον ΠΑΟΚ μέσω μιας ανάρτησης του στα social media και ευχαρίστησε την οικογένεια Σαββίδη.

Παίκτης της Ναντ -και με κάθε επισημότητα πλέον- είναι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, με τη γαλλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου χαφ, που θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Ligue 1.

Ο Αουγκούστο πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Δεν θα μπορούσε όμως ο Αουγκούστο να μην αποχαιρετίσει τον Δικέφαλο του βορρά. Έτσι, μέσω μιας ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, είπε «αντίο» στον ΠΑΟΚ με πολύ θερμά λόγια, αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Σαββίδη.

Η ανάρτηση του Αουγκούστο στο Instagram:

«Σήμερα λέω αντίο σε ένα κλαμπ το οποίο μου άλλαξε την προσωπική και ποδοσφαιρική ζωή μου. Ήμουν τέσσερα χρόνια στον ΠΑΟΚ, στην μαγική πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου έζησα πολύ όμορφες και ωραίες στιγμές.

Θα κουβαλάω όλα αυτά τα μαθήματα που έμαθα στον ΠΑΟΚ και ευχαριστώ τις πόρτες που μου ανοίχτηκαν για μένα στην Ευρώπη. Στη Θεσσαλονίκη μεγάλωσαν και οι δύο κόρες μου οι οποίες εύκολα μπορούν να πουν πως δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον ΠΑΟΚ και την πόλη.

Τι άλλο μπορώ να πω γι' αυτή την πόλη και το κλαμπ; Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει μόνο μια ομάδα και πάντα θα είμαι ένας από εσάς. ΠΑΟΚάρα σας ευχαριστώ όλους και ειδικά την οικογένεια Σαββίδη».