Το «αντίο» του Λημνιού στην Κολωνία: «Η Ελλάδα έχει ακόμα ευκαιρία να παίξει στο Euro και θέλω να τη βοηθήσω, ανυπομονώ να παίξω ξανά στη πατρίδα μου»
i

©Intime

Το «αντίο» του Λημνιού στην Κολωνία: «Η Ελλάδα έχει ακόμα ευκαιρία να παίξει στο Euro και θέλω να τη βοηθήσω, ανυπομονώ να παίξω ξανά στη πατρίδα μου»

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:39 - 29.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:45 - 29.12.2023

Ο Δημήτρης Λημνιός αποχαιρέτησε την Κολωνία, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι επέστρεψε στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Σε συμφωνία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για 3,5 χρόνια ήρθε το μεσημέρι της Παρασκευής (29/12) ο Δημήτρης Λημνιός. Ο 25χρονος Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός είναι η πρώτη μετεγγραφή των «πρασίνων» επί εποχής, Φατίχ Τερίμ, με τους «πράσινους» να τον ανακοινώνουν. 

Θυμίζουμε πως ο  Λημνιός -πρωταθλητής Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ- στάθηκε εξαιρετικά άτυχος πριν από ενάμιση χρόνο, όταν υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού σε αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Κύπρο, διάστημα στο οποίο αγωνιζόταν στην Τβέντε με τη μορφή δανεισμού.  

Επίσης για τη μεταγραφή έβγαλε και η Κολωνία, η οποία αποχαιρέτησε τον Λημνιό, ευχαριστώντας τον για την παρουσία του στον γερμανικό σύλλογο. Ο Έλληνας άσος από τη δικιά του πλευρά έστειλε το δικό του αντίο στην Κολωνία, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι επέστρεψε στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό

Αναλυτικά το μήνυμα του Έλληνα ποδοσφαιριστή: 

«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να μπορώ να παίξω στην ομάδα μου και να διεκδικήσω μια θέση στην Εθνική ομάδα. Η Ελλάδα έχει ακόμα ευκαιρία να παίξει στο Euro και θέλω να τη βοηθήσω να τα καταφέρει. 

Ανυπομονώ να παίξω ξανά στην πατρίδα μου. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, όλους τους εμπλεκομένους και τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους. Ελπίζω να τα πάει καλά η Κολωνία στο δεύτερο μισό της σεζόν ώστε να παραμείνει στην Bundesliga»,