Το απίστευτο στοιχείο στις ενδεκάδες του Αλμέιδα, στα τέσσερα φετινά ντέρμπι με Ολυμπιακό
i

ΑΕΚ, προπόνηση/©intime

Το απίστευτο στοιχείο στις ενδεκάδες του Αλμέιδα, στα τέσσερα φετινά ντέρμπι με Ολυμπιακό

Κώστας Τσίλης 15:01 - 23.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:14 - 23.04.2023

Ένα ακόμα δείγμα της τρομερής διαχείρισης που κάνει ο Αλμέιδα στο φετινό ρόστερ της ΑΕΚ, είναι οι ενδεκάδες που έχει επιλέξει στα τέσσερα φετινά ματς με τον Ολυμπιακό και το απίστευτο στοιχείο που έχουν

Ακόμα και με βάση αυτά που έχει δοκιμάσει και έχει δουλέψει ο Ματίας Αλμέιδα τις προηγούμενες μέρες στα Σπάτα, είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει προσέγγιση στις επιλογές που θα κάνει σε σχήμα και ενδεκάδα στο αποψινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. 

Ωστόσο αν κάποιος το επιχειρήσει βασιζόμενος στις ενδεκάδες που είχε επιλέξει ο Αργεντινός τεχνικός στις τέσσερις προηγούμενες φετινές συναντήσεις με τους «ερυθρόλευκους», τότε είναι που θα... χαθεί εντελώς. 

Υπάρχει βλέπετε ένα εντυπωσιακό στοιχείο, που βεβαίως είναι και ενδεικτικό της διαχείρισης που κάνει στο υλικό της ΑΕΚ ο Αλμέιδα. Σ' ολόκληρη την φετινή σεζόν, το εξαιρετικό rotation, είναι ένα από τα πιο δυνατά όπλα του Αργεντινού τεχνικού. 

Το απίστευτο στοιχείο ως προς τις ενδεκάδες της ΑΕΚ στα ματς με τον Ολυμπιακό, είναι πως δεν υπάρχει ούτε ένας «κιτρινόμαυρος», που να έχει παίξει βασικός και στα τέσσερα παιχνίδια. Τα δυο του πρωταθλήματος και τα δυο του κυπέλλου. Ούτε καν τερματοφύλακας, καθώς ο Αθανασιάδης και Στάνκοβιτς έχουν παίξει από δυο ντέρμπι. 

Είναι δύσκολο να βρεις παίκτες της ΑΕΚ που να έχουν παίξει βασικοί ακόμα και στα τρία από τα τέσσερα. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιοι όπως για παράδειγμα ο Πινέδα ή ο Γκαρσία. Αλλά ποδοσφαιριστής που να ήταν στην βασική ενδεκάδα και στα τέσσερα ματς με Ολυμπιακό, δεν υπάρχει. Και φυσικά και συνολικά οι ενδεκάδες που επέλεξε ο Αλμέιδα, είναι πολύ διαφορετικές και στα τέσσερα ντέρμπι.