Το Big 4 συνεχίζει... ευρωπαϊκά: Όλο το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

Big-4

i

© Intime

Το Big 4 συνεχίζει... ευρωπαϊκά: Όλο το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:26 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:03 - 18.08.2023

Με τέσσερις εκπροσώπους συνεχίζει η Ελλάδα στην Ευρώπη, οι οποίοι ετοιμάζονται να δώσουν τις επόμενες μάχες τους όσον αφορά το Champions, το Europa και το Conference League.

Εννέα ακόμα αγώνες ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι Έλληνες φίλαθλοι, με την αρχή να γίνεται το Σάββατο . Αφενός ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δίνουν τις δικές τους «μάχες» για το Champions League και αφετέρου Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουν να μπουν στους ομίλους του Europa και του Conference League αντίστοιχα.

Σε πρώτο χρόνο, η Ένωση δίνει το δεύτερο παιχνίδι της με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ (19/8) και από εκεί και πέρα θα πρέπει να ζοριστεί για τα επόμενα ματς της. Αν περάσει τους Κροάτες τότε θα αντιμετωπίσει την Αντβέρπ την Τρίτη (22/8), ενώ αν αποκλειστεί θα παίξει με τη Σπάρτα Πράγας την Πέμπτη (24/8)

Ακολουθεί ο Παναθηναϊκός, με το «τριφύλλι» να ετοιμάζεται για τη δεύτερη υπέρβαση του μετά τη Μαρσέιγ, αντιμετωπίζοντας την Μπράγκα την Τετάρτη (23/8). Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες θα παίξουν κόντρα στην Τσουκαρίσκι την Πέμπτη, όπως θα κάνει και ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Χαρτς. Φυσικά, με εξαίρεση το ΑΕΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ, όλες οι υπόλοιπες αναμετρήσεις περιλαμβάνουν και ρεβανς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ελληνικών ομάδων:

Σάββατο (19/8), 3ος Προκριματικός Champions League

ΑΕΚ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ (21:45)

Τρίτη (22/8), Play-Offs Champions League ή Πέμπτη (24/8), Play-Offs Europa League

Αντβέρπ-ΑΕΚ (22:00) ή ΑΕΚ-Σπάρτα Πράγας (δεν έχει οριστεί η ώρα)

Τετάρτη (23/8), Play-Offs Champions League

Μπράγκα-Παναθηναϊκός (22:00)

Πέμπτη (24/8), Play-Offs Europa League

Ολυμπιακός-Τσουκαρίτσκι (δεν έχει οριστεί ώρα)

Πέμπτη (24/8), Play-Offs Conference League

Χαρτς-ΠΑΟΚ (δεν έχει οριστεί ώρα)