Το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα κράτησε ζωντανή την ομάδα του στη «μάχη» της Ευρώπης (vid)

Φερνάντο Βαρέλα

i

© Intime

Το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα κράτησε ζωντανή την ομάδα του στη «μάχη» της Ευρώπης (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:35 - 07.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:42 - 07.03.2023

Η Κάζα Πία πήρε τη νίκη (2-1) κόντρα στην Πάσος Φερέιρα με γκολ του Φερνάντο Βαρέλα κι έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πέμπτης θέσης κι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου της επόμενης σεζόν.

Ο Φερνάντο Βαρέλα πέτυχε το νικητήριο γκολ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Κάζα Πία και στην Πάσος Φερέιρα για την 23η αγωνιστική του Πορτογαλικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του πρώην αμυντικού του ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1, με τον Βαρέλα να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα με γκολ στο 76ο λεπτό.

Η Κάζα Πία είναι μία από τις νεοφώτιστες ομάδες της πρώτης κατηγορίας και σύμφωνα με το μπάτζετ που διαθέτει, φέτος πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν. Όντας στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 35 βαθμούς και στο -5 από την πρώτη πεντάδα, η ομάδα του Φερνάντο Βαρέλα στοχεύει στην πέμπτη θέση και σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν.

Τη φετινή σεζόν, ο κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει πετύχει δύο γκολ σε 23 συμμετοχές.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά», ο Φερνάντο Βαρέλα έγραψε ιστορία κι αποτέλεσε ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς που έχουν περάσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς με την ασπρόμαυρη φανέλα πέτυχε εννιά γκολ και μοίρασε έξι ασίστ σε 214 εμφανίσεις.

 Επίσης, στην Ελλάδα πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα και τέσσερα κύπελλα, αποτελώντας ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Ράζβαν Λουτσέσκου.