Το προνόμιο που έχει ο Αλμέιδα για φρεσκάρισμα της ενδεκάδας στην Τούμπα

O Mατίας Αλμέιδα

i

©intime

Το προνόμιο που έχει ο Αλμέιδα για φρεσκάρισμα της ενδεκάδας στην Τούμπα

Κώστας Τσίλης 14:34 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:35 - 27.04.2024

Έτσι όπως είναι διαμορφωμένα τα δεδομένα στην ΑΕΚ, ο Αλμέιδα έχει την δυνατότητα να προσθέσει φρέσκα πόδια στο βασικό σχήμα για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Είναι γεγονός πως στο χρονικό σημείο που έχει φτάσει η σεζόν, παίζει τεράστιο ρόλο η φρεσκάδα που μπορεί να έχει ή να μην έχει μια ομάδα. Φάνηκε άλλωστε κυρίως στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας την προηγούμενη Τετάρτη. Ο Ματίας Αλμέιδα έβαλε στο γήπεδο μια ΑΕΚ που όχι μόνο έπαιξε σούπερ ποδόσφαιρο, αλλά έβγαλε και πολλή ενέργεια μέσα στο γήπεδο.

Ο Αλμέιδα θα πανηγυρίσει μόνο όταν το επιτρέψουν τα... μαθηματικά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:23 - 26.04.2024

Ο Αλμέιδα θα πανηγυρίσει μόνο όταν το επιτρέψουν τα... μαθηματικά

Φυσικά και απόλαυσε ο Αλμέιδα τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού και κυρίως την εικόνα της ΑΕΚ, αλλά ο ίδιος θα πανηγυρίσει και θα το επιτρέψει και στους ποδοσφαιριστές του, μόνο όταν θα έχει "δεθεί" μαθηματικά το πρωτάθλημα

Με δεδομένο πως η ΑΕΚ έχει μπροστά της έναν ακόμα "τελικό" στην μάχη για το πρωτάθλημα, την προσεχή Κυριακή στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο στόχος του Αργεντινού τεχνικού, είναι μια ανάλογη εικόνα. Και η αλήθεια είναι πως ο Αλμέιδα έχει το προνόμιο της δυνατότητας να βάλει φρέσκα πόδια στην ενδεκάδα που θα παίξει απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ κέρδισε την Τετάρτη το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, φέρνοντας από τον πάγκο και χωρίς μεγάλο χρόνο συμμετοχής παίκτες όπως ο Γκατσίνοβιτς, ο Άμραμπατ, ο Λιβάι Γκαρσία, ακόμα και ο Μάνταλος. Ποδοσφαιριστές δηλαδή, που εύκολα μπορούν να πάρουν θέση βασικού σε οποιοδήποτε ματς αλλά και σ' αυτό με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Το ίδιο ισχύει και για παίκτες όπως ο Τσούμπερ ή Λιούμπιτσιτς, που απέναντι στον Παναθηναϊκό, δεν έπαιξαν καθόλου.

Φυσικά και το σχήμα και η ενδεκάδα του ματς της Τούμπας, δεν έχουν ακόμα "κλειδώσει" στο μυαλό του Αλμέιδα. Θέλει να περιμένει την τελευταία προπόνηση, θέλει να μετρήσει ακόμα και τις παραμικρές λεπτομέρειες, για να κάνει τις οριστικές επιλογές του. Έχει άλλωστε πολλά που θα πρέπει να ζυγίσει στις αποφάσεις του ο Αργεντινός τεχνικός. Πάντως δεδομένα έχει την δυνατότητα, να βάλει στο γήπεδο φρέσκα πόδια, σε σχέση με την ενδεκάδα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.