Το συγκινητικό βίντεο που ανέβασε ο Γκάρεθ Μπέιλ
i

Ο Γκάρεθ Μπέιλ/ © Intime

Το συγκινητικό βίντεο που ανέβασε ο Γκάρεθ Μπέιλ

Πάνος Μαλακτάρης • 14:47 - 12.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Ο Ουαλός σταρ ανήρτησε ένα υπέροχο βίντεο στο λογαριασμό του στο Τwitter το οποίο συγκεντρώνει τις κορυφαίες στιγμές από την πλούσια καριέρα του

Όπως από την πρώτη στιγμή σας ενημερώσαμε, ο Γκάρεθ Μπέιλ αποφάσισε εδώ και λίγες μέρες να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Κι αν για πολλούς το «είχε κόψει» εδώ και τουλάχιστον μια διετία, αυτό δεν αφαιρεί τίποτα από την τεράστια καριέρα του Ουαλού. 

Αφιερώματα έχουν ήδη γίνει πολλά, και αναμφισβήτητα θα ακολουθήσουν κι άλλα. Οι σύλλογοι στους οποίους αγωνίστηκε και μεγαλούργησε τον αποχαιρέτησαν με δημόσιες ευχαριστήριες τοποθετήσεις τους, ενώ πέρα ίσως από μερικούς οργισμένους από την πρόσφατη συμπεριφορά του οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν πρέπει να υπάρχει φίλαθλος ανά τον κόσμο που να μη παραδέχεται κι αντιλαμβάνεται τη συμβολή που είχε ο Μπέιλ στο άθλημα του ποδοσφαίρου. 

Ουκ ολίγες είναι οι κορυφαίες στιγμές και τα highlights που μας έχει χαρίσει, σήμερα λοιπόν φρόντισε με μια δημοσίευση στο λογαριασμό του στο twitter να μας θυμίσει μερικές από αυτές, περνώντας παράλληλα και το δικό του συγκινητικό μήνυμα. «Τι ταξίδι! Σε ευχαριστώ ποδόσφαιρο για τις αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή», αναφέρει χαρακτηριστικά, συνοδεύοντας το λιτό του κείμενο με μια καρδιά. Κι εμείς σε ευχαριστούμε, Γκάρεθ.