Το τρίπτυχο νίκη, εξάδα και… προσπέραση ψάχνει ο Άρης κόντρα στον Ατρόμητο
i

Παίκτες Αρη /@intime

Το τρίπτυχο νίκη, εξάδα και… προσπέραση ψάχνει ο Άρης κόντρα στον Ατρόμητο

Αλέξης Σαββόπουλος 09:51 - 26.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 26.02.2023

Με ανεβασμένη ψυχολογία, ο Άρης υποδέχεται τον Ατρόμητο με στόχο τη νίκη που θα τον επαναφέρει στην 5η θέση. Μια αλλαγή στο βασικό σχήμα.

Η νίκη επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο την προηγούμενη εβδομάδα επανέφερε την ηρεμία στον… πλανήτη Άρη, διόρθωσε την ψυχολογία και άνοιξε την όρεξη για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (19:30) τον Ατρόμητο και μια δεύτερη σερί νίκη θα τον εδραιώσει στην εξάδα ενώ παράλληλα θα τον επαναφέρει και στην 5η θέση της βαθμολογίας. 

Οδηγός… νίκης για το σύνολο του Τόλη Τερζή αποτελεί το πρώτο ημίχρονο του Γεντί Κουλέ. Το καλύτερο και πιο παραγωγικό μετά από καιρό. Επομένως ο προπονητής του Άρη δεν έχει και κάποιο ιδιαίτερο λόγο να χαλάσει την πετυχημένη συνταγή. 

Δηλαδή την τριάδα Ετέμπο, Ρούπ και Νταρίντα που λειτούργησε εξαιρετικά στην Κρήτη. Αν κάτι αλλάξει είναι η χρησιμοποίηση του Ιτούρμπε αντί του Πάλμα που λογικά θα μείνει στον πάγκο, πληρώνοντας την αντίδρασή του όταν έγινε αλλαγή. 

Ο Παραγουανός επιβραβεύεται για την καλή εμφάνιση στο Ηράκλειο και θα αναζητήσει το πρώτο του φετινό γκολ και στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Στην άμυνα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κουέστα, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Μπράμπετς με τον Ενκουλού και τον Οντουμπάτζο στο δεξί άκρο της άμυνας.