Ενκουλού: «Ο Άρης είναι φτιαγμένος για την Ευρώπη»
i

Ενκουλού/©Intime

Ενκουλού: «Ο Άρης είναι φτιαγμένος για την Ευρώπη»

Αλέξης Σαββόπουλος 11:11 - 25.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:30 - 25.02.2023

Ο διεθνής Καμερουνέζος αμυντικός μίλησε για τον αγώνα με τον Ατρόμητο αλλά και την επιστροφή του έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό στο Μουτντιάλ.

Ο Νικολά Ενκουλού που επέστρεψε μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του και παίρνει τη θέση του τιμωρημένου Φαμπιάνο στην αρχική ενδεκάδα του ΑΡΗ, μίλησε στη NOVA για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, τη σημασία της νίκης επί του ΟΦΗ αλλά και το πώς αισθάνεται ο ίδιος μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στο Μουντιάλ.

Ατρόμητος: «Η ΠΑΕ αποφάσισε να μην πάρει εισιτήρια κόντρα στον Άρη, έπειτα από όσα έγιναν στον πρώτο γύρο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:25 - 24.02.2023

Ατρόμητος: «Η ΠΑΕ αποφάσισε να μην πάρει εισιτήρια κόντρα στον Άρη, έπειτα από όσα έγιναν στον πρώτο γύρο»

Ο Ατρόμητος αποφάσισε να μην πάρει εισιτήρια για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, στο Κλεάνθης Βικελίδης, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο ματς του πρώτου γύρου.

Σε ερώτηση πώς περιμένει ότι θα εξελιχθεί το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, απάντησε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας, όμως, όπου είμαστε δυνατοί! Επιπλέον, στο τελευταίο παιχνίδι (σ.σ. με αντίπαλο τον ΟΦΗ) ήμασταν πολύ καλοί κι αυτό μας βοηθάει. Από την πλευρά μας, θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη!»

Αρνήθηκε επίσης ότι η βαθμολογική σημασία του αγώνα δημιουργεί πίεση στην ομάδα ή της δίνει έξτρα κίνητρο: «Δεν είναι έξτρα κίνητρο για εμάς η βαθμολογική σημασία. Σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να νικάμε. Αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη να παίζει στην Ευρώπη, οπότε δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Στο μυαλό μας είναι μόνο στη νίκη!»

Όσο για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να φτάσει σε αυτήν, είπε: «Γνωρίζουμε ότι ο Ατρόμητος είναι μια σοβαρή ομάδα. Έτσι την αντιμετωπίζουμε. Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, θα έρθει η νίκη. Η προηγούμενη νίκη που πετύχαμε, η αλήθεια είναι ότι μας τόνωσε ψυχολογικά. Ήταν μια νίκη που ήρθε μετά από άσχημα αποτελέσματα. Είμαστε ανεβασμένοι».

Για τον ίδιο και το πώς αισθάνεται στο γήπεδο μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στο Μουντιάλ ήταν λακωνικός: «Αισθάνομαι πολύ καλά! Κάθε μέρα δουλεύω στο 100%».

Τέλος για το πώς του φαίνεται το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, πώς είναι η εμπειρία του ως τώρα στην Ελλάδα, είπε: «Είναι πολύ καλό πρωτάθλημα, με πολύ καλούς παίκτες. Είμαι ευτυχισμένος εδώ! Κάθε μέρα δίνω όλο και περισσότερα στις προπονήσεις και στα παιχνίδια, για να εξελιχθώ ως παίκτης».