Άρης: Το αποχαιρετιστήριο  μήνυμα του Πάρντιου
i

Άλαν Πάρντιου/ ©Intime

Άρης: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Πάρντιου

Αλέξης Σαββόπουλος 11:54 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:47 - 24.02.2023

Το συγκινητικό αντί του Άγγλου τεχνικού στον Άρη, η σιγουριά για έξοδο στην Ευρώπη και… μια προτροπή.

Με ένα συγκινητικό αντίο στον Άρη αλλά και την πόλη που τον φιλοξένησε, ο Άλαν Πάρντιου αποχαιρετά τη Θεσσαλονίκη, μετά το συναινετικό διαζύγιο που υπέγραψαν χθες οι δυο πλευρές. Στο τελευταίο του μήνυμα ευχαριστεί τους πάντες… προτρέποντας την ομάδα να κυνηγήσει την 4η θέση. Αναλυτικά το μήνυμα του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Άρη, όπως επίσης και την πόλη της Θεσσαλονίκης, για τη γενναιοδωρία του καλωσορίσματος και του χρόνου που πέρασα εδώ, η ομορφιά είναι οι άνθρωποι της. 

Άρης: Χτίζει κορμό ο Τερζής
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:00 - 24.02.2023

Άρης: Χτίζει κορμό ο Τερζής

Ο Έλληνας τεχνικός, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, επενδύει στη χρησιμοποίηση ενός συγκεκριμένου κορμού παικτών στον Άρη, χωρίς συνεχείς αλλαγές προσώπων.

Δεν είναι περίεργο που είναι τόσο δημοφιλής στους τουρίστες. Οι παίκτες και το επιτελείο, προσπάθησαν να εφαρμόσουν τη στρατηγική μου, και δούλεψαν ακούραστα σκληρά για να επιτύχουν μια συνέπεια στην απόδοσή τους, και τους ευχαριστώ για αυτό. Θέλω να κάνω ειδική μνεία στον Χουλιάν (σ. σ Κουέστα) τον αρχηγό που οδηγεί το γκρουπ με τόση ευφυΐα και πίστη στο club. Θέλω επίσης να ευχηθώ στην ομάδα πολλές νίκες, η πλειοψηφία των επιθετικών και των νέων παικτών έχουν αναρρώσει από τραυματισμό, και είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα θα προκριθεί στην Ευρώπη. Πηγαίνετε να κυνηγήσετε την 4η θέση!