Μία Tik Toker είχε πει στον Τόμας να σκοράρει στο «Γ. Καραϊσκάκης» κι αυτός είχε απαντήσει «φυσικά» (vid)

Μπράντον Τόμας

i

© PrtScr

Μία Tik Toker είχε πει στον Τόμας να σκοράρει στο «Γ. Καραϊσκάκης» κι αυτός είχε απαντήσει «φυσικά» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:23 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:30 - 06.11.2023

Με τα δύο γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Μπράντον Τόμας τήρησε και με το... παραπάνω την υπόσχεση που είχε δώσει σε μία φίλη του ΠΑΟΚ μέσα σε ένα οδοντιατρείο.

Ο ΠΑΟΚ έστησε «πάρτι» στο Φάληρο κι επέστρεψε στις νίκες με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο!

Ο Δικέφαλος επικράτησε εκτός έδρας του Ολυμπιακού (2-4) για την 10 αγωνιστική της Stoiximan Super League και πανηγύρισε ένα σπουδαίο βαθμολογικά τρίποντο.

Το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 0-4, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι Πειραιώτες ήταν να μειώσουν σε 2-4, με τους Κώστα Φορτούνη και Γιώργο Μασούρα να βρίσκουν δίχτυα στα τελευταία λεπτά.

Μπορεί ο Σέρβος αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντρίγια Ζίβκοβιτς, να άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι και ο Κωνσταντέλιας να... μάγεψε τον ποδοσφαιρικό κόσμο με την ασίστ του στο τέταρτο γκολ, ωστόσο για ακόμη μία φορά αυτός που αποτέλεσε το σημείο-κλειδί στον θρίαμβο των ασπρόμαυρων ήταν ο Μπράντον Τόμας.

Στο 56ο λεπτό, ο Ισπανός φορ ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, ενώ εννιά λεπτά αργότερα διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα για το 0-3.

Αξίζει να σημειωθεί πως με αυτά τα δύο γκολ ο 28χρονος επιθετικός έγινε ο πρώτος ξένος στην ιστορία του συλλόγου, που πετυχαίνει δύο γκολ σε βάρος του Ολυμπιακού εκτός έδρας, ενώ γενικότερα ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου είχε να βάλει δύο γκολ στο Φάληρο από το 2005 και τον Παντελή Κωνσταντινίδη.

Πριν μερικές μέρες, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ βρέθηκε σε γνωστό οδοντιατρείο της Θεσσαλονίκης κι έδωσε μία... υπόσχεση. Όπως διαπιστώνεται κι από το παρακάτω βίντεο, η φίλη του Δικεφάλου και Tik Toker ζήτησε από τον Ισπανό να σκοράρει στο επερχόμενο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης», με τον ίδιο να απαντάει «φυσικά».

@fenakii02 ΤΟΝ ΑΚΟΎΣΑΤΕ ΕΤΣΙ??? Την Κυριακή παίζουμε να σκοράρει!⚽️Πρώτη φορά που ανεβάζουμε ένα τέτοιου είδους βίντεο σε αυτό το προφίλ. Όσοι με ξέρετε καλά ξέρετε ότι φοβάμαι απελπιστικά τον οδοντίατρο! Με @Dr.Vasilispap δεν χάνεις όμως ούτε φοβάσαι… Το βίντεο είναι κωμικό οι αντιδράσεις ψεύτικες αν και ο Βασίλης έχει φάει λίγο ξύλο..😂 Ευχαριστούμε τον Brandon για τις υποκριτικές ικανότητες του και το εκθαμβωτικό του χαμόγελο το οποίο ΦΥΣΙΚΆ επιμελείται ο αγαπημένος μας γιατρός Βασίλης 🦷🫶🏼 #fyp#fyp #fyo#footballo#footballtiktoke#greeceo#paokfco#paoko#paokfootballn#dentalappointmente#teethn#dentistg#skge#thessalonikim#comicvideo ♬ πρωτότυπος ήχος - Fenia Manioudaki

Baladeros LIVE: Το ιστορικό 2-4 του Φαλήρου, η γκέλα της ΑΕΚ και ο κερδισμένος Παναθηναϊκός

Η μαγική ενέργεια του Κωνσταντέλια έβαλε... φωτιά στο twitter (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:51 - 06.11.2023

Η μαγική ενέργεια του Κωνσταντέλια έβαλε... φωτιά στο twitter (vids)

Ο ΠΑΟΚ πήρε τεράστια νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό (2-4) με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να πρωταγωνιστεί ξανά κι όπως είναι λογικό, το «σόου» του νεαρού ποδοσφαιριστή δεν θα μπορούσε να μη γίνει viral στο twitter.

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!