Τον έγδυσαν και τον μαχαίρωσαν - Σοκ από τον τραυματία οπαδό της Παρί στο Μιλάνο (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Επεισόδια οπαδών πριν το Μίλαν - Παρί Σεν Ζερμέν

i

PrtScr

Τον έγδυσαν και τον μαχαίρωσαν - Σοκ από τον τραυματία οπαδό της Παρί στο Μιλάνο (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κώστας Τόπας 14:19 - 07.11.2023

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από τον αιμόφυρτο οπαδό της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από ultras της Μίλαν.

Λίγες ώρες πριν την μεταξύ τους σύγκρουση, οι οπαδοί της Μίλαν και της Παρί Σεν Ζερμέν πιάστηκαν στα χέρια και προκάλεσαν σκηνές χάους στο Μιλάνο. Οι φίλοι των Παριζιάνων έφτασαν από την Δευτέρα (06/11) στην ιταλική πρωτεύουσα, εκεί όπου τους περίμεναν οι «tifosi» των «ροσονέρι».

Περίπου πενήντα ultras της Μίλαν επιτέθηκαν στους Γάλλους οπαδούς με κράνη και καπνογόνα. Σύμφωνα με μάρτυρες, οι οπαδοί των «ροσονέρι» είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Το ιταλικό δημοσίευμα τονίζει πως επρόκειτο για ενέδρα, που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στους Γάλλους οπαδούς που βρίσκονταν στην πόλη.

Στο σημείο επενέβησαν οι αστυνομικές Αρχές. Ο απολογισμός των επεισοδίων είναι ότι αρκετοί Γάλλοι τραυματίστηκαν, συμπεριλαμβανομένου ενός που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οπως αναφέρουν στην Ιταλία, ο οπαδός χτυπήθηκε δύο φορές από μαχαίρι. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε επίσης, όχι σοβαρά, ενώ τέλος ένας οπαδός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Σκηνές χάους στο Μιλάνο: Αγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών Μίλαν και Παρί, μαχαιρώθηκε Γάλλος οπαδός (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

09:03 - 07.11.2023

Σκηνές χάους στο Μιλάνο: Αγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών Μίλαν και Παρί, μαχαιρώθηκε Γάλλος οπαδός (vids)

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν στο Μιλάνο, μεταξύ των οπαδών των «ροσονέρι» και της Παρί Σεν Ζερμέν, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετοί τραυματίες, εκ των οποίων ένας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από μαχαίρωμα που δέχθηκε.

Παρακάτω είναι ο οπαδός της Παρί Σεν Ζερμέν, τον οποίοι αυτοί των «ροσονέρι» αφού αρχικά τον έγδυσαν, τον ξυλοκόπησαν, τον μαχαίρωσαν και στη συνέχεια τον άφησαν αιμόφυρτο σε ένα από τα στενάκια του Μιλάνου.

Ο αιμόφυρτος οπαδός της Παρί Σεν Ζερμέν