Η Τότεναμ αποζημιώνει τους οπαδούς που βρέθηκαν στο St James' Park και είδαν τη συντριβή από τη Νιούκαστλ

οπαδοί Τότεναμ

i

©printscreen

Η Τότεναμ αποζημιώνει τους οπαδούς που βρέθηκαν στο St James' Park και είδαν τη συντριβή από τη Νιούκαστλ

Sportal newsroom 16:42 - 25.04.2023

Η Τότεναμ με μία ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι θα αποζημιώσει τους οπαδούς της που βρέθηκαν στο St James' Park και είδαν τη συντριβή από τη Νιούκαστλ.

Η Τότεναμ γνώρισε βαριά ήττα με 1-6 στο St James' Park από τη Νιούκαστλ το μεσημέρι της Κυριακής (23/4) και αρχίζει και απομακρύνεται από την τετράδα. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα τα «σπιρούνια» πήραν την απόφαση να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Κρίστιαν Στελίνι, τον υποηρεσιακό προπονητή και στη θέση του να φέρουν τον Ράιαν Μέισον ως προσωρινό τεχνικό. 

Δύο μέρες λοιπόν μετά από τη συντριβή από την ομάδα του Έντι Χάου η Τότεναμ αποφάσισε  να απολογηθεί στους φιλάθλους της και πιο συγκεκριμένα σε αυτούς που βρέθηκαν στο Tyneside για να δουν το παιχνίδι. Κάπως έτσι με μία ανακοίνωση  έκαναν γνωστό ότι όσοι ταξίδεψαν μέχρι το Νιούκαστλ θα αποζημιωθούν, δίνοντας πίσω τα λεφτά του εισιτηρίου. 

«Ως ομάδα καταλαβαίνουμε την αγανάκτησή σας, τον θυμό σας. Δεν ήταν καθόλου καλό αυτό που συνέβη. Ξέρουμε ότι οι λέξεις δεν είναι αρκετές για καταστάσεις σαν αυτές, αλλά πιστέψτε μας, μία ήττα σαν αυτή πονάει. 

Εκτιμούμε την υποστήριξή σας εντός κι εκτός έδρας και με αυτό στο νου μας, θα θέλαμε να αποζημιώσουμε τους φιλάθλους, πληρώνοντας το ποσό των εισιτηρίων του αγώνα στο St James' Park. 

Ξέρουμε ότι αυτό δεν αλλάζει τι συνέβη την Κυριακή και θα δώσουμε τα πάντα για να βάλουμε τα πράγματα στον ίσιο δρόμο απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τρίτη (25/4) το απόγευμα. Η στήριξή σας σημαίνει τα πάντα για εμάς. Μαζί και μόνο όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε», ήταν η ανακοίνωση της ομάδας του βόρειου Λονδίνου.