Ο Μάντισον αποκάλυψε το διάστημα της απουσίας του

Τζέιμς Μάντισον

i

©printscreen

Ο Μάντισον αποκάλυψε το διάστημα της απουσίας του

Κώστας Τσιακλής 18:02 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:15 - 05.12.2023

Ο Τζέιμς Μάντισον αποκάλυψε σε συνέντευξη του το διάστημα της απουσίας του από τις υποχρεώσεις της Τότεναμ.

Την Κυριακή (05/12) η Τότεναμ πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στο Έτιχαντ αφού υποχρέωσε την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι σε ισοπαλία με σκορ 3-3. Οι «Σπερς» είχαν να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα τραυματισμών και σε αυτή την αναμέτρηση ωστόσο κατάφεραν να βάλουν τέλος στο σερί τριών ηττών που είχαν καταγράψει τις προηγούμενες εβδομάδες.

Η μεγαλύτερη απώλεια για τον Άγγελο Ποστέκογλου είναι πιθανότατα ο Τζέιμς Μάντισον. Ο Άγγλος μέσος τραυματίστηκε στο εφιαλτικό βράδυ με την Τσέλσι (ένα ματς που έληξε 1-4 με την Τότεναμ να χάνει αρκετούς παίκτες με τραυματισμό ή με κόκκινη κάρτα). Ο Μάντισον παραχώρησε συνέντευξη με τον πρώην τερματοφύλακα, Μπεν Φόστερ, και αποκάλυψε το διάστημα που αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων.

Απίστευτο: Η Γιουνάιτεντ απαγόρευσε την είσοδο στη συνέντευξη Τύπου του Τεν Χαχ σε τέσσερις δημοσιογράφους - Η εξήγηση που δόθηκε
PREMIER LEAGUE

14:03 - 05.12.2023

Απίστευτο: Η Γιουνάιτεντ απαγόρευσε την είσοδο στη συνέντευξη Τύπου του Τεν Χαχ σε τέσσερις δημοσιογράφους - Η εξήγηση που δόθηκε

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απαγόρευσε σε μια σειρά δημοσιογράφων να παρευρεθούν στη συνέντευξη Τύπου του Έρικ τεν Χαχ, ενόψει της αναμέτρησης με την Τσέλσι την Τετάρτη (06/12, 22:15).

Συγκεκριμένα ο Άγγλος είπε πως αυτός είναι ο μεγαλύτερος τραυματισμός που είχε και ανέφερε πως ίσως μείνει εκτός για τρεις μήνες (δηλαδή μέχρι τον Φεβρουάριο). «Αυτός είναι ίσως ο μεγαλύτερος τραυματισμός που είχα, αν είναι, ας πούμε, τρεις μήνες, δεν το έχω ξεπεράσει ποτέ πραγματικά (αυτό το διάστημα). Είναι απογοητευτικό, Ξέρεις πώς είναι να είσαι τραυματίας. Κάθε μέρα είναι δύσκολη, ειδικά στους "Σπερς", το γήπεδο προπόνησης έχει ένα μεγάλο παράθυρο, οπότε το φυσιοθεραπευτήριο βλέπει τέλεια τον αγωνιστικό χώρο, παρακολουθώντας όλα τα παιδιά να προπονούνται και να προετοιμάζονται για τους αγώνες κάθε λεπτό».

Ο Μάντισον είχε κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα με την Τότεναμ τη φετινή σεζόν αφού στις πρώτες του 12 συμμετοχές με τον σύλλογο κατέγραψε τρία γκολ και πέντε ασίστ. Υπενθυμίζουμε πως ο 27χρονος είχε κοστίσει στους «Σπερς» περίπου 47 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία έβγαλαν από τα ταμεία τους για να τον αποκτήσουν από τη Λέστερ.