Ο Ποστέκογλου θέλει μεταγραφές και στέλνει γράμμα στον Άγιο Βασίλη (vid)

Άγγελος Ποστέκογλου

i

©PrtScr

Ο Ποστέκογλου θέλει μεταγραφές και στέλνει γράμμα στον Άγιο Βασίλη (vid)

Κώστας Τόπας 09:18 - 16.12.2023

Ο προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, αναμένει μεταγραφές τον Ιανουάριο, γι' αυτό κι... έστειλε προσωπικό γράμμα στον Άγιο Βασίλη.

Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει περιθώριο βελτίωσης στην Τότεναμ. Λόγω των τραυματισμών των Ράιαν Σεσενιόν, Ιβαν Πέρισιτς, Μάνορ Σόλομον, Άσλεϊ Φίλιπς, Ροντρίγκο Μπεντανκούρ και Τζιοβάνι Λο Σέλσο τα «σπιρούνια» χρειάζονται ενίσχυση. Επιπλέον, ο σύλλογος του Λονδίνου θα πρέπει να αποδεσμεύσει τον Σον Χιουνγκ-Μιν λόγω του Κυπέλλου Ασίας, ενώ ο Ιβ Μπισουμά και ο Παπ Ματάρ Σαρ θα χρειαστεί να είναι στο Africa Cup.

«Έστειλα στον Άγιο Βασίλη ένα γράμμα», αστειεύτηκε ο Ποστέκογλου στη συνέντευξη Τύπου. «Ακριβώς όπως τα παιδιά μου, τώρα πρέπει να περιμένω και να δω αν υπήρξα άτακτος ή όχι. Θα δούμε. Είναι προκλητικό. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια τον Ιανουάριο, αλλά όλοι στον σύλλογο εργάζονται σκληρά για να το αξιοποιήσουν στο έπακρο. Θα δούμε τι θα γίνει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός.

Η Τότεναμ πέρασε νικηφόρα από το City Ground επικρατώντας της Νότιγχαμ με 2-0 για τη 17η αγωνιστική της Premier League κι έφτασε τους 33 βαθμούς, ούσα 5η στην βαθμολογική κατάταξης.