Παίκτης της Τότεναμ ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα η Mercedes του να «καταστρέψει» ένα μπαρ

Η «καταστροφή» του μπαρ

i

© Printscreen

Παίκτης της Τότεναμ ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα η Mercedes του να «καταστρέψει» ένα μπαρ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:15 - 14.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:15 - 14.04.2023

Ο Ντέστινι Ουντότζι, ο οποίος είναι δανεικός στην Ουντινέζε από την Τότεναμ, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής της Τότεναμ, Ντέστινι Ουντότζι, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Ουντινέζε, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με την Mercedes του, με αποτέλεσμα να «μπουκάρει» σε ένα μπαρ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιταλός αριστερός οπισθοφύλακας έχασε τον έλεγχο του αμαξιού του και «κατέστρεψε» ένα μπαρ στο κέντρο του Ούντινε, χωρίς όμως να τραυματιστεί σοβαρά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της γνωστής ιστοσελίδας «The Sun», ο ποδοσφαιριστής βγήκε αλώβητος από τα συντρίμμια και δεν καταγράφηκαν άλλοι τραυματίες. 

Η εντυπωσιακή καθηγήτρια αγγλικών που εγκατέλειψε τον Άλβαρες της Σίτι για τον Ριτσάρλισον της Τότεναμ
PREMIER LEAGUE

20:35 - 13.04.2023

Η εντυπωσιακή καθηγήτρια αγγλικών που εγκατέλειψε τον Άλβαρες της Σίτι για τον Ριτσάρλισον της Τότεναμ

Η καθηγήτρια αγγλικών, Σάρα Ντουκέ, αποφάσισε να αλλάξει μαθητή και να μετακομίσει στο Λονδίνο για λογαριασμό του Βραζιλιάνου Ριτσάρλισον, όπως έκανε γνωστό μετά από ανακοίνωσή της στα social media.

Από την άλλη, το μπαρ υπέστη ζημιές αξίας χιλιάδων ευρώ, καθώς όπως διακρίνεται και στη φωτογραφία, το πολυτελές αυτοκίνητο διέλυσε τα πάντα, ενώ στο πάτωμα υπήρχαν αναποδογυρισμένες καρέκλες, ομπρέλες και τραπέζια.

Το περασμένο καλοκαίρι, η Τότεναμ έκανε δικό της τον Ντέστινι Ουντότζι και στη συνέχεια τον άφησε δανεικό στην προηγούμενη ομάδα του, την Ουντινέζε, για τη σεζόν που διανύουμε, καθώς για τη θέση στην αριστερή πλευρά της άμυνας, οι Σπερς έχουν για την εφετινή περίοδο τους Ράιαν Σεσενιόν και Ιβάν Πέρισιτς.

Τη φετινή χρονιά, ο Ιταλός άσος μετράει 26 συμμετοχές με τη φανέλα της Ουντινέζε σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό τρία γκολ και τρεις ασίστ.