Η εντυπωσιακή καθηγήτρια αγγλικών που εγκατέλειψε τον Άλβαρες της Σίτι για τον Ριτσάρλισον της Τότεναμ

Σάρα Ντουκέ

i

© Sara Duque Instagram

Η εντυπωσιακή καθηγήτρια αγγλικών που εγκατέλειψε τον Άλβαρες της Σίτι για τον Ριτσάρλισον της Τότεναμ

Θάνος Λυμπερόπουλος • 20:35 - 13.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Η καθηγήτρια αγγλικών, Σάρα Ντουκέ, αποφάσισε να αλλάξει μαθητή και να μετακομίσει στο Λονδίνο για λογαριασμό του Βραζιλιάνου Ριτσάρλισον, όπως έκανε γνωστό μετά από ανακοίνωσή της στα social media.

Τι κι αν ο Χουλιάν Άλβαρες στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, εκτός γηπέδου γνώρισε την πρώτη του «αποτυχία» μετά την ένταξή του στο δυναμικό της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Σάρα Ντουκέ, η οποία είναι καθηγήτρια Αγγλικών που είχε ο Αργεντινός επιθετικός απ’ όταν έγινε κάτοικος νησιού, τον «εγκατέλειψε» για να μετακομίσει στο Λονδίνο, όπου θα παραδώσει ιδιαίτερα μαθήματα στον παίκτη της Τότεναμ, Ριτσάρλισον, σύμφωνα με τη δική της ανάρτηση στα social media.

Η Ντουκέ, γεννήθηκε στην Πορτογαλία και εργάζεται ως «γλωσσικός προπονητής» για παίκτες και προπονητές. Μιλάει άπταιστα Πορτογαλικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά και για αυτό το λόγο αποφάσισε να ειδικευτεί στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

«Απ’ το θαυμαστό γκολ που πέτυχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την φανέλα της Βραζιλίας, μέχρι τη βελτίωση των επικοινωνιακών του δεξιοτήτων, είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα αρχίσω να συνεργάζομαι με τον Ριτσάρλισον», έγραψε η Ντούκε στο Instagram.

«Είναι ένας φιλόδοξος άνθρωπος και για αυτό θα χαρώ πάρα πολύ να συνεργαστώ μαζί του. Μου αρέσει να δουλεύω με φιλόδοξους παίκτες που μοιράζονται την ίδια επιθυμία και ο Ριτσάρλισον δεν αποτελεί εξαίρεση. 

Παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει γλωσσικά εμπόδια, συνέχισε να προωθεί και να εξερευνά διαφορετικές μεθοδολογίες για να βρει την προσέγγιση που του ταιριάζει καλύτερα. Με το ειδικό γλωσσικό μου πρόγραμμα, είμαι βέβαιη ότι σύντομα θα μιλάει άπταιστα στις συνεντεύξεις»

Η Σάρα Ντουκέ κάνει διαλέξεις σε διαφορετικούς συλλόγους όπως η Βάσκο Ντε Γκάμα, η Φλαμένγκο και η Φλουμινένσε στην οποία ανήκει πλέον ο Μαρσέλο μετά την αποχώρησή του απ' τον Ολυμπιακό.