Πλήγμα για την Τότεναμ: Εκτός για 2-3 εβδομάδες ο Ριτσάρλισον

Ριτσάρλισον

i

©PrtScr

Πλήγμα για την Τότεναμ: Εκτός για 2-3 εβδομάδες ο Ριτσάρλισον

Δημήτρης Χούπης 21:26 - 01.03.2024

Ένα νέο πρόβλημα προστέθηκε στην Τότεναμ, αφού ο Ριτσάρλισον θα απουσιάσει για 2-3 εβδομάδες. Εκτός είναι και ο Πόρο, ενώ την ίδια ώρα ο Ουντότζι επέστρεψε στις προπονήσεις.

Άτυχος στάθηκε ο Ριτσάρλισον. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός επιθετικός της Τότεναμ αποκόμισε τραυματισμό στο γόνατο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Γουλβς, με αποτέλεσμα να βγει αλλαγή.

Κάπως έτσι ο 26χρονος μετά από τις εξετάσεις που έκανε, βγήκε ότι θα μείνει εκτός για 2-3 εβδομάδες. Την είδηση την έκανε γνωστή ο τεχνικός των «σπιρουνιών», Άγγελο Ποστέκογλου, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας σχολίασε ότι η ομάδα θα χρειαστεί να αντισταθμίσει την απουσία του.

«Κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα, ο Ρίτσι υπέστη ένα μικρό τραυματισμό στο γόνατο, οπότε θα λείπει για δύο ή τρεις εβδομάδες. Είχε ένα εξαιρετικό κομμάτι της σεζόν για εμάς και σημαντικός συνεισφέροντας αρκετά, αλλά εξελίχθηκε έτσι η σεζόν του και θα πρέπει απλά να αντισταθμίσουμε την απουσία του», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.

Ο Ριτσάρλισον τη φετινή σεζόν ξεκίνησε άσχημα, αλλά μετά από ένα σημείο βρήκε τον εαυτό του και έχει σκοράρει έντεκα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός από τον Βραζιλιάνο, ο Ποστέκογλου μίλησε και για ακόμα δύο τραυματίες παίκτες της ομάδας, τον Ντέστινι Ουντότζι και τον Πέδρο Πόρο.

Ο «Γολγοθάς» του Τιάγκο είναι ατελείωτος: 10 μήνες εκτός, έπαιξε πέντε λεπτά και μπορεί να χάσει όλη τη σεζόν!
PREMIER LEAGUE

10:55 - 28.02.2024

Ο «Γολγοθάς» του Τιάγκο είναι ατελείωτος: 10 μήνες εκτός, έπαιξε πέντε λεπτά και μπορεί να χάσει όλη τη σεζόν!

Το μαρτύριο του Τιάγκο Αλκάνταρα δεν έχει τέλος! Ο Ισπανός μέσος της Λίβερπολ τραυματίστηκε ξανά και όπως όλα δείχνουν θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Ουντότζι έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και όπως φαίνεται θα παίξει απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας αύριο το μεσημέρι (2/3). Ενώ από την άλλη ο Πόρο ακόμα δεν είναι έτοιμος, με την κατάστασή του να επαναξιολογείται την επόμενη εβδομάδα.