Του... έκοψε την καριέρα: «Θανατηφόρο» μαρκάρισμα σε ματς Κ20 εθνικών ομάδων (vid)

Μαρκάρισμα στο Τατζικιστάν-Ιορδανία

i

© SS Twitter

Του... έκοψε την καριέρα: «Θανατηφόρο» μαρκάρισμα σε ματς Κ20 εθνικών ομάδων (vid)

Κώστας Τσιακλής 19:45 - 03.03.2023

Ο επιθετικός της Ιορδανίας, Μπακρ Καλμπουνέχ, παραλίγο να σκοτώσει τον αντίπαλο του, Μεκχρουμπόν Καρίμοβ, με ένα... δολοφονικό μαρκάρισμα.

Ένα απίστευτα σκληρό μαρκάρισμα, που άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί και ως δολοφονικό, σημειώθηκε στο παιχνίδι του Τατζκιστάν κόντρα στην Ιορδανία, για το Ασιατικό Κύπελλο κάτω των 20 ετών.

Ο επιθετικός της Ιορδανίας, Μπακρ Καλμπουνέχ, στην προσπάθεια του να διεκδικήσει την μπάλα, χτύπησε σοβαρά με τις τάπες τον αντίπαλο του, Μεκχρουμπόν Καρίμοβ, και δέχθηκε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Το περιστατικό, μάλιστα, συνέβη στα πέντε πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα και το βίντεο που κυκλοφόρησε, έχει γίνει viral!

Η Ιορδανία παρά το γεγονός ότι είχε από πολύ νωρίς αριθμητικό μειονέκτημα, επικράτησε με 2-0 του Τατζικιστάν και μπήκε με το δεξί στον όμιλο. Το σκορ άνοιξε στο 7΄ ο Αλί Αλ-Αζαίζαχ με όμορφο σουτ εντός περιοχής, ενώ το 2-0 σημείωσε ο Σείφ Ντάργουις με πλάσε μέσα στην περιοχή. Το αποτέλεσμα παρέμεινε μέχρι το τέλος και η Ιορδανία πήρε τους τρεις βαθμούς, που την έφεραν στην κορυφή του ομίλου παρέα με τη Νότια Κορέα που θριάμβευσε με 4-0 επί του Ομάν.

Την επόμενη αγωνιστική οι δύο πρωτοπόροι συγκρούονται με φόντο την πρωτιά, ενώ Τατζικιστάν και Ομάν θα αναμετρηθούν με στόχο να παραμείνουν στο κυνήγι της πρόκρισης.