Ο Τούχελ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να κάνει αλλαγή τον Κέιν ενώ η Μπάγερν έψαχνε γκολ

Τόμας Τούχελ & Χάρι Κέιν

i

PrtScr

Ο Τούχελ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να κάνει αλλαγή τον Κέιν ενώ η Μπάγερν έψαχνε γκολ

Κώστας Τόπας 11:21 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 05:52 - 20.05.2024

Ο Τόμας Τούχελ αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο αντικατέστησε τον Χάρι Κέιν κατά την ήττα της Μπάγερν Μονάχου από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης σημείωσε άλλη μια νίκη στο Champions League το βράδυ της Τετάρτης (08/05), επικρατώντας της Μπάγερν Μονάχου με 2-1 και προκρίθηκε στον τελικό για 18η φορά στην ιστορία της.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ προηγήθηκε στον δεύτερο αγώνα του ημιτελικού με 1-0, αλλά ο Χοσέλου σκόραρε στο 88ο και στο 91ο λεπτό για να ανατρέψει το σκορ και να βγάλει εκτός κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης τους Βαυαρούς.

Το παιχνίδι έληξε υπό αμφιλεγόμενες συνθήκες, με την Μπάγερν να διαμαρτύρεται για το γκολ που της ακύρωσαν, λόγω ενός πρόωρου οφσάιντ. Το VAR δεν μπορούσε να επανεξετάσει το περιστατικό καθώς ο διαιτητής Σιμόν Μαρτσίνιακ είχε ήδη σφυρίξει για να σταματήσει το παιχνίδι.

Ο προπονητής της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ, δεν συγκράτησε την οργή του με τους διαιτητές μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, αλλά επικρίθηκε ο ίδιος για τις αλλαγές που έκανε καθώς η Μπάγερν προσπαθούσε να υπερασπιστεί το προβάδισμα της.

Έχοντας απομείνει 15 λεπτά για την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Γερμανός αντικατέστησε τον επιθετικό, Λιρόι Σανέ με τον αμυντικό Μιν Τζάε Κιμ και με τη Ρεάλ να συσσωρεύει την πίεση, αλλά και τους Μουσιάλα και του Χάρι Κέιν.

Οι αλλαγές άφησαν τη Μπάγερν χωρίς διέξοδο για να εκτονώσει την πίεση και χωρίς πραγματική απειλή στην επίθεση κατά τη διάρκεια των 15 λεπτών που είχαν απομείνει για τη λήξη του αγώνα. Πολλοί οπαδοί αμφισβήτησαν τη σοφία των αποφάσεων του Τούχελ, αλλά μετά το παιχνίδι εξήγησε ότι και τα τρία αστέρια αποσύρθηκαν λόγω τραυματισμού και κούρασης.

«Ο Κέιν είχε κουραστεί δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο. Οι τέσσερις επιθετικοί που είχαμε έπρεπε να βγουν από το ματς».

Από οπαδός της Ρεάλ στον τελικό του 2022 ο Χοσέλου έγινε ο μεγάλος ήρωας δύο χρόνια μετά (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

10:17 - 09.05.2024

Από οπαδός της Ρεάλ στον τελικό του 2022 ο Χοσέλου έγινε ο μεγάλος ήρωας δύο χρόνια μετά (vids)

Πρωταγωνιστής με δύο γκολ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, ο Χοσέλου έστειλε τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League. Έχοντας περάσει από τους «μερένχες» στο ξεκίνημα της καριέρας του και έχοντας αποχωρήσει ως... αδιάφορος σε ηλικία 22 ετών, ο Ισπανός επιθετικός περίμενε πολύ καιρό για να ζήσει τέτοιες βραδιές.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα, ο Τούχελ επανέλαβε ότι ο Κέιν αντιμετώπιζε «προβλήματα στην πλάτη».

Η ήττα έβαλε τέλος στις ελπίδες της Μπάγερν να κατακτήσει έναν τίτλο αυτή τη σεζόν και σημαίνει ότι η αναμονή του Κέιν για το πρώτο τρόπαιο της καριέρας του συνεχίζεται.