Ο Τούχελ «ψήνεται» για επιστροφή στην Παρί Σεν Ζερμέν
i

Τόμας Τούχελ/PrtScr

Ο Τούχελ «ψήνεται» για επιστροφή στην Παρί Σεν Ζερμέν

08:17 - 21.02.2023

Ο Τόμας Τούχελ είναι το φαβορί για να καθίσει ξανά σε πάγκο ποδοσφαιρικής ομάδας μετά από 5,5 μήνες και συγκεκριμένα της Παρί Σεν Ζερμέν!

Η ήττα της Τσέλσι από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Τόμας Τούχελ στον λονδρέζικο πάγκο. Εκτοτε, ο Γερμανός τεχνικός παραμένει χωρίς ομάδα. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιογράφο που ειδικεύεται σε ρεπορτάζ των Τσέλσι και Φούλαμ, ο Τούχελ θέλει να επιστρέψει στις επάλξεις. Και συγκεκριμένα, ακούγεται για επιστροφή στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Όπως αναφέρει η «Evening Standar», ο κύριος λόγος που έληξε η συνεργασία του Τούχελ με την Παρί, ήταν ο πρώην αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων, Λεονάρντο, που πλέον αποτελεί παρελθόν. Ο νέος αθλητικός διευθυντής της Παρί, πλέον, Λουίς Κάμπος αναμένεται να συζητήσει με τον Τούχελ για το ενδεχόμενο να αναλάβει εκ νέου τις τύχες της γαλλικής ομάδας, δεδομένου ότι ο Κριστόφ Γκαλτιέ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Υπενθυμίζεται ότι στην Παρί ο Τούχελ είχε διατελέσει προπονητής από τον Ιούλιο του 2018 ως τον Δεκέμβρη του 2020. Και λίγους μήνες αργότερα πήρε το Champions League με την Τσέλσι.