Επίθεση Τραμπ σε Ραπίνο για το χαμένο πέναλτι: «Ωραίο σουτ Μέγκαν, οι ΗΠΑ πηγαίνουν στη κόλαση»

Ντόναλντ Τραμπ & Μέγκαν Ραπίνο

Επίθεση Τραμπ σε Ραπίνο για το χαμένο πέναλτι: «Ωραίο σουτ Μέγκαν, οι ΗΠΑ πηγαίνουν στη κόλαση»

Κώστας Τόπας 12:07 - 07.08.2023

Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών επιτίθεται στην Μέγκαν Ραπίνο και γενικότερα στην εθνική ομάδα μετά τον αποκλεισμό στο Παγκόσμιο Κύπελλο από τη Σουηδία.

Είναι γνωστή η τεταμένη σχέση της σούπερ σταρ της εθνικής ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών Μέγκαν Ραπίνο με τον Ντόναλντ Τραμπ. Η ποδοσφαιρίστρια μέσω των ΜΜΕ ανέκαθεν προέβαλλε τις διαφωνίες της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ για τον τρόπο πολιτικής του και την περιφρόνησή του για την κοινότητα LGTBI και τους μαύρους.

Οι αποκλίσεις έρχονται από μακριά και οι δύο έχουν εξαπολύσει συνεχείς «χλευασμούς» μεταξύ τους. Τώρα, ο Τραμπ είδε μια χρυσή ευκαιρία να έρχεται μπροστά του προκειμένου να ρίξει λάδι στη φωτιά. Σε μήνυμα του στο Twitter επιτέθηκε στην εικόνα της γυναικείας ομάδας των ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά και στην ίδια την Μέγκαν Ραπίνο, μετά τον αποκλεισμό από τη Σουηδία στη φάση των «16» μετά από μια μοιραία διαδικασία πέναλτι.

"Η "σοκαριστική και εντελώς απροσδόκητη" απώλεια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου των ΗΠΑ από τη Σουηδία είναι εντελώς εμβληματική του τι συμβαίνει στο μεγάλο έθνος μας υπό τον Τζο Μπάιντεν. Πολλές από τις παίκτριες μας ήταν ανοιχτά εχθρικοί προς τις Ηνωμένες Πολιτείες. Καμία άλλη χώρα συμπεριφέρθηκε έτσι, ούτε καν κοντά σε αυτό. Ησασταν μια αποτυχία. Ωραία βολή η Μέγκαν, οι ΗΠΑ πάνε στην κόλαση!!!» ανάρτησε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία.