Τσάμπι Αλόνσο: «Αν κάποιος με πλησιάσει για να με λούσει με μπύρα, θα είμαι έτοιμος»

Τσάμπι Αλόνσο

i

PrtScr

Τσάμπι Αλόνσο: «Αν κάποιος με πλησιάσει για να με λούσει με μπύρα, θα είμαι έτοιμος»

Κώστας Τόπας 14:24 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:26 - 13.04.2024

Ο Τσάμπι Αλόνσο φαίνεται πως δεν μπορεί να περιμένει τη στιγμή που η Λεβερκούζεν θα σηκώσει το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Ο Τσάμπι Αλόνσο ετοιμάζεται για ένα πάρτι στο οποίο θα είναι ο κεντρικός πρωταγωνιστής, καθώς είναι ο «αρχιτέκτονας» ενός τίτλου που κανείς δεν περίμενε μέχρι την άφιξή του.

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο παίζει την Κυριακή (14/04, 18:30) με τη Βέρντερ Βρέμης, αλλά σήμερα θα μπορούσε ήδη να πανηγυρίσει τον τίτλο από τον καναπέ αν συμβεί ένα πραγματικό απίστευτο συμβάν. Οι «ασπιρίνες» θα είναι οι νέοι «βασιλιάδες» της Γερμανίας εάν η Μπάγερν και η Στουτγάρδη χάσουν τους αγώνες τους με την Κολωνία και την Άιντραχτ, αντίστοιχα. Ένα απίθανο, στα χαρτιά, σενάριο αλλά ξέρουμε ήδη πώς είναι η Bundesliga και πώς η ομάδα του Τούχελ είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο.

100 χρόνια μαζί και είναι μόνο η αρχή: Το ντοκιμαντέρ του Sportal για την ΑΕΚ (vid)
SPORTAL ORIGINALS

08:00 - 13.04.2024

100 χρόνια μαζί και είναι μόνο η αρχή: Το ντοκιμαντέρ του Sportal για την ΑΕΚ (vid)

Πως να μετρηθεί με μήνες και χρόνους η πορεία ενός συλλόγου; Πως να μετρήσεις τις φορές που χτύπησε η καρδιά σου δυνατά για την αγαπημένη σου ομάδα; Ποιος, που και πότε σε έκανε να λατρέψεις ένα έμβλημα, να το ακολουθείς, να κλαις, να γελάς, να ονειρεύεσαι μαζί του; Η ΑΕΚ γίνεται σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου 2024, 100 ετών. Και αυτές είναι λίγες από τις ιστορίες ανθρώπων που την υπηρέτησαν και τις εξιστορούν στο Sportal.gr.

«Θα ήταν μεγάλη έκπληξη αν στεφόμασταν πρωταθλητές το Σάββατο. Θα μπορούσε να είναι, αλλά θα προτιμούσαμε να είμαστε πρωταθλητές με μια δική μας νίκη. Αλλά αυτό δεν είναι στο χέρι μας. Κανονικά, η Μπάγερν και η Στουτγάρδη πρέπει να κερδίσουν τα παιχνίδια τους. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να σεβαστούμε τους αντιπάλους μας», ανέφερε αρχικά ο Τσάμπι Αλόνσο για να τονίσει στη συνέχεια:

«Αν κάποιος με πλησιάσει την Κυριακή για να με λούσει με ένα μεγάλο ποτήρι μπύρα, θα είμαι έτοιμος…»

«Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για τον σύλλογο και οι οπαδοί μπορούν να το γιορτάσουν. Μετά είναι το Europa League και τα υπόλοιπα. Αλλά προς το παρόν, είναι να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Μετά, ελπίζω οι οπαδοί να το γιορτάσουν, γιατί το αξίζουν», κατέληξε ο τεχνικός της Λεβερκούζεν.