Ο Τσάμπι Αλόνσο ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν
i

©BayerLeverkusen04

Ο Τσάμπι Αλόνσο ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν

Κώστας Τσιακλής 16:31 - 04.08.2023

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του προπονητή της, Τσάμπι Αλόνσο.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τσάμπι Αλόνσο. Το νέο συμβόλαιο του Ισπανού προπονητή θα είναι σε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο Τσάμπι Αλόνσο ανέλαβε τα ηνία της γερμανικής ομάδας τον περασμένο Οκτώβριο. Αν και η αρχή ήταν δύσκολη με μόλις μια νίκη σε επτά παιχνίδια, ο Ισπανός βρήκε τον τρόπο να βελτιώσει την ομάδα και να την οδηγήσει μέχρι τα ημιτελικά του Europa League αλλά και στη 6η θέση της Bundesliga, εξασφαλίζοντας έτσι ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση της Μπάγερ Λεβερκούζεν

Η ανακοίνωση της Μπάγερ Λεβερκούζεν για την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τσάμπι Αλόνσο αναφέρει τα εξής: «Η Μπάγερ Λεβερκούζεν συμφώνησε με τον προπονητή, Τσάμπι Αλόνσο, για διετή επέκταση του συμβολαίου του. Το νέο συμβόλαιο του Ισπανού λήγει στις 30 Ιουνίου 2026. Ο Αλόνσο ανέλαβε τη διοίκηση της «Werkself» τον περασμένο Οκτώβριο και την οδήγησε στα ημιτελικά του UEFA Europa League και στην έκτη θέση στην Bundesliga».

Με τη σειρά του ο Τσάμπι Αλόνσο παραχώρησε δηλώσεις και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο ισπανικός σύλλογος. Παράλληλα αναφέρθηκε και στις καλές σχέσεις που διατηρεί με τους διοικούντες και το υπόλοιπο προσωπικό της ομάδας. Επιπλέον ο Αλόνσο κοινοποίησε και μια δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη λεζάντα «το ταξίδι συνεχίζεται».

«Είμαι πολύ ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η Μπάγερ Λεβερκούζεν. Το γεγονός ότι είμαστε πεπεισμένοι για τις ίδιες ιδέες και κατευθύνσεις στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργεί στενή συγγένεια και εμπιστοσύνη μεταξύ της διοίκησης του συλλόγου και εμένα.

Υπάρχει επίσης μια πολύ καλή και χαλαρή βάση εργασίας καθημερινά. Αυτό κάνει επίσης πολύ διασκεδαστική τη συνεργασία με το προσωπικό μου και όλους τους υπαλλήλους της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Βλέπω την περσινή σεζόν ως θετική. Αλλά θέλω περισσότερα, όπως ακριβώς θέλει ο σύλλογος. Τώρα εργαζόμαστε πάνω σε αυτό με φιλοδοξία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσάμπι Αλόνσο.