Δεν υπάρχει: Η απίθανη κίνηση του Τσάμπι Αλόνσο μετά την «τριάρα» επί της Μπάγερν Μονάχου είναι μοναδική στα χρονικά (vid)

Δεν υπάρχει: Η απίθανη κίνηση του Τσάμπι Αλόνσο μετά την «τριάρα» επί της Μπάγερν Μονάχου είναι μοναδική στα χρονικά (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:41 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:43 - 11.02.2024

Ο Τσάμπι Αλόνσο έκανε μία απίθανη κίνηση μετά τον θρίαμβο της Μπάγερ Λεβερκούζεν επί της Μπάγερν Μονάχου (3-0).

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν μετέτρεψε το ντέρμπι τίτλου της Bundesliga σε μονόλογο, με την εξαιρετική ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο να κερδίζει 3-0 την Μπάγερν Μονάχου και να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας στο γερμανικό πρωτάθλημα. 

Με αυτή τους τη νίκη οι «ασπιρίνες» αύξησαν την διαφορά τους από τους Βαυαρούς στους πέντε πόντους και έδειξαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως το πρωτάθλημα μπορεί να αλλάξει κάτοχο. 

Η Λεβερκούζεν ήταν ανώτερη και στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ με τον Στάνισιτς, έπειτα από ασίστ του Άντριχ, ενώ στο 50’ από πάσα του Τέγια, ο Γκριμάλντο μπήκε στην περιοχή από αριστερά και με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το «κερασάκι» στην τούρτα έβαλε ο Φρίμπονγκ, ο οποίος στο 95' διαμόρφωσε το τελικό 3-0. 

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Τσάμπι Αλόνσο εντυπωσίασε τους πάντες με μία κίνηση που έκανε. Συγκεκριμένα ο Ισπανός δεν ήθελε να χειροκροτηθεί από τους παρευρισκόμενους οπαδούς. 

Οι θαυμαστές στα social media επαίνεσαν την ενέργεια του Αλόνσο. Ένας χρήστης στο Twitter έγραψε: «Ταπεινός και goat», ενώ ένας δεύτερος είπε: «Αυτό που αποδεικνύεται είναι ότι ένας προπονητής που θα έχει μεγάλη ζήτηση το καλοκαίρι».

Δείτε το σχετικό βίντεο: