Κράξιμο των γερμανικών ΜΜΕ σε Κέιν: «Ο τύπος είναι καταστροφή»

Χάρι Κέιν

i

©PrtScr

Κράξιμο των γερμανικών ΜΜΕ σε Κέιν: «Ο τύπος είναι καταστροφή»

Στέλιος Βαρδάκης 13:14 - 11.02.2024

Έντονη κριτική δέχεται ο Χάρι Κέιν από τον γερμανικό Τύπο μετά την ήττα της Μπάγερν Μονάχου από τη Λεβερκούζεν.

Η Λεβερκούζεν ήταν υπερηχητική απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και με τη νίκη της (3-0) στη «BayArena» ξέφυγε στο +5 στην κορυφή της βαθμολογίας της Bundesliga.

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο έχει βάλει πλώρη για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της ιστορίας της και του πρώτου τροπαίου της από το 1993 και την κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας. Αυτή τη στιγμή πάντως, φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για να «εκθρονίσει» τους «Βαυαρούς» από τον θρόνο τους στον οποίο κάθονται για 11 συνεχόμενα χρόνια.

Μετά το τέλος του ματς και την ήττα της Μπάγερν ο γερμανικός Τύπος έχει εξαπολύσει δριμεία κριτική προς το πρόσωπο του Χάρι Κέιν θεωρώντας ότι η απόδοσή του δεν ήταν καλή και πως θα μπορούσε να κάνει περισσότερα πράγματα εντός αγωνιστικού χώρου. 

Η διοίκηση της ομάδας της Βαυαρίας έβγαλε από τα ταμεία της ένα ποσό περίπου στα 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει από την Τότεναμ. Ο Άγγλος επιθετικός έχει μέχρι στιγμής 28 γκολ και 8 ασίστ σε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σκοράρει ανά 87 λεπτά κατά μέσο όρο με τη φανέλα ης Μπάγερν. Στατιστικά που αν μη τι άλλο είναι εξαιρετικά. Ωστόσο, η παρουσία του στην γερμανική ομάδα αμφισβητείται συνεχώς.

Στο ματς με τις «ασπιρίνες» ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας ήρθε σε επαφή με τη μπάλα μόλις 18 φορές και κατέγραψε μόνο μία τελική σε όλο το ματς. 

Τα γερμανικά ΜΜΕ στάθηκαν αρκετά στην απόδοση του Κέιν σε αυτό το και το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κάνει μια καλή εμφάνιση. «Καταστροφή του Κέιν» είναι ένας ενδεικτικός τίτλος της γερμανικής «Bild» σε ένα από τα άρθρα της. 

«Δεν ήταν καθόλου μέσα στο παιχνίδι. Ούτε γκολ, ούτε ασίστ. Μόνο η προσπάθειά του ήταν σωστή: έτρεξε 10,8 χιλιόμετρα, μόνο ο Μαζραουί έτρεξε περισσότερο για την Μπάγερν. Ήρθε στην Μπάγερν για να κερδίσει πρωταθλήματα...» ανέφερε το έγκριτο γερμανικό Μέσο.

Τούχελ για Στάνισιτς: «Στην Αγγλία οι δανεικοί παίκτες δεν παίζουν κόντρα στις ομάδες που ανήκουν»
BUNDESLIGA

10:30 - 11.02.2024

Τούχελ για Στάνισιτς: «Στην Αγγλία οι δανεικοί παίκτες δεν παίζουν κόντρα στις ομάδες που ανήκουν»

Ενοχλημένος φάνηκε ο Τόμας Τούχελ στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα της Μπάγερν Μονάχου από τη Λεβερκούζεν, για τη συμμετοχή του Γιόσιπ Στάνισιτς στο ματς. Ο Κροάτης αγωνίζεται στις «ασπιρίνες» ως δανεικός από τους «Βαυαρούς» και μάλιστα σκόραρε στον αγώνα.

Από την πλευρά του ο επιθετικός της Μπάγερν σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στο ότι η ομάδα του πρέπει να κερδίσει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί στα υπόλοιπα ματς. 

«Είμαστε πέντε βαθμούς πίσω, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Αυτό πονάει, θέλαμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια και πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε, όσο πιο γρήγορα μπορούμε», ήταν τα λόγια του Κέιν.