Σε έξαλλη κατάσταση ο Σανέ: Έριξε μπουνιά σε τηλεοπτική κάμερα στο τρίτο γκολ της Λεβερκούζεν (vid)

Σε έξαλλη κατάσταση ο Σανέ: Έριξε μπουνιά σε τηλεοπτική κάμερα στο τρίτο γκολ της Λεβερκούζεν (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:44 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 11.02.2024

Ο Λιρόι Σανέ ήταν σε έξαλλη κατάσταση μετά το τρίτο γκολ που δέχθηκε η Μπάγερν Μονάχου από τη Λεβερκούζεν, με τον Γερμανό να ρίχνει μπουνιά σε τηλεοπτική κάμερα.

Πιο αποφασισμένη από ποτέ για να πανηγυρίσει τον πρώτο της τίτλο στη Bundesliga είναι η Μπάγερ Λεβερκούζεν. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής με τη Μπάγερν, με 3-0 στη «Μπάι Αρίνα», για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Οι «ασπιρίνες» συμπλήρωσαν 31 ματς χωρίς να έχουν ηττηθεί (27 νίκες και 4 ισοπαλίες), έχουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 55 γκολ (59 έχει η Μπάγερν) και την καλύτερη άμυνα (14 γκολ παθητικό, με 11 ματς χωρίς να έχουν δεχτεί γκολ) κι αν μη τι άλλο δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι είναι στην κορυφή της Bundesliga, προκρίθηκαν στους «4» του Κυπέλλου και στα νοκ άουτ του Europa League.

Η Λεβερκούζεν ήταν ανώτερη και στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ με τον Στάνισιτς, έπειτα από ασίστ του Άντριχ, ενώ στο 50’ από πάσα του Τέγια, ο Γκριμάλντο μπήκε στην περιοχή από αριστερά και με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το «κερασάκι» στην τούρτα έβαλε ο Φρίμπονγκ, ο οποίος στο 95' διαμόρφωσε το τελικό 3-0. 

Ωστόσο ο Λιρόι Σανέ δεν το πήρε πολύ χαλαρά το τρίτο γκολ της Λεβερκούζεν. Συγκεκριμένα ο Γερμανός ποδοσφαιριστής δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και έριξε μπουνιά σε κάμερα που ήταν πίσω από την εστία του Μάνουελ Νόιερ. 

Δείτε το σχετικό βίντεο: