Ανατροπή: Ο Τσάβι θέλει να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και τη νέα σεζόν

Τσάβι

i

©Photo by Aitor Alcalde Colomer/Getty Image/Ideal Images

Ανατροπή: Ο Τσάβι θέλει να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και τη νέα σεζόν

Κώστας Τόπας 12:59 - 22.04.2024

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Τσάβι θα αποχωρούσε στο τέλος της σεζόν έπειτα από δική του επιθυμία, ο Ισπανός τεχνικός άλλαξε σκέψη κι επιθυμεί να παραμείνει στο τιμόνι των «μπλαουγκράνα» και τη νέα χρονιά.

Στις τελευταίες συνεντεύξεις Τύπου, ο Τσάβι Ερνάντες δεν ήταν πλέον τόσο σίβουρος για τη συνέχειά του. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, ο οποίος έχει ένα χρόνο από το συμβόλαιό του, εξετάζει το ενδεχόμενο να επανεξετάσει την απόφασή του να αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν.

Οι τελευταίοι μήνες της ομάδας της Μπάρτσα, με ανοδική εξέλιξη, ήταν πηγή υπερηφάνειας για τον Τσάβι, ο οποίος είδε ότι το έργο του συνεχίζει να χτίζεται από μια ομάδα με πολλούς νέους ανθρώπους. Πλέον ο προπονητής πιστεύει ότι η δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα μπορεί να συνεχιστεί γιατί ένιωσε υποστήριξη από μέσα.

Τελικά πέρασε η μπάλα; Ο λόγος που η La Liga δεν έχει ακόμα Goal-line technology (vid)
LA LIGA

09:31 - 22.04.2024

Τελικά πέρασε η μπάλα; Ο λόγος που η La Liga δεν έχει ακόμα Goal-line technology (vid)

Εντονες διαμαρτυρίες έχουν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα για το γεγονός ότι δεν καταλογίστηκε το γκολ που πέτυχε ο Λαμίν Γιαμάλ, καθώς θεωρήθηκε ότι δεν πέρασε τη γραμμή ολόκληρη η μπάλα. Ποιος ο λόγος απουσίας του Goalline technology από την La Liga.

Επιπλέον, η επιστροφή στο «Καμπ Νόου» είναι επίσης ένας επιπλέον λόγος για τον Τσάβι. Το να μπορεί να κάνει ντεμπούτο στο νέο γήπεδο ως προπονητής της Μπάρτσα και με βελτιωμένη ομάδα τη νέα σεζόν είναι ένα σημαντικό κίνητρο για τον ίδιο.

Τις επόμενες ώρες θα υπάρξει συνάντηση με τον Τζουάν Λαπόρτα, τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Ντέκο, προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους. Αν και σε όλες τις εμφανίσεις του ο Τσάβι παρέμεινε σταθερός λέγοντας ότι τίποτα δεν είχε αλλάξει, η πραγματικότητα είναι ότι κάποιο μήνυμα έφτασε στην ηγεσία της Μπάρτσα προειδοποιώντας ότι μπορεί να υπάρξει αλλαγή στη θέση του προπονητή.

Υπενθυμίζεται ότι, μετά την επική πρόκριση στο «Έτιχαντ» η Ρεάλ έβαλε... λευκή κορδέλα και στο πρωτάθλημα! Η «Βασίλισσα» παρότι βρέθηκε δις πίσω στο σκορ, όχι μόνο αρνήθηκε να χάσει, αλλά στο τέλος πήρε και τη νίκη με 3-2, με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ να «τεζάρει» την Μπαρτσελόνα στις καθυστερήσεις και να εξιλεώνεται για το ντεφορμάρισμα που περνάει τον τελευταίο καιρό.