Ο Τσάβι το ξεκαθάρισε: «Η απόφασή μου είναι οριστική και δεν αλλάζει»

Τσάβι

i

© PrtScr

Ο Τσάβι το ξεκαθάρισε: «Η απόφασή μου είναι οριστική και δεν αλλάζει»

Μπορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα να έχουν κυκλοφορήσει αρκετές φήμες σχετικά με το μέλλον του Τσάβι, όμως η απόφαση που έχει πάρει ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα φαίνεται οριστική.

Τις τελευταίες εβδομάδες, το όνομα του Τσάβι βρίσκεται στο επίκεντρο της αθλητικής επικαιρότητας!

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα έχει γνωστοποιήσει πως μετά το τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τον σύλλογο της Βαρκελώνης, ωστόσο οι φήμες που κυκλοφορούν κάνουν λόγο για προσπάθειες του Λαπόρτα να τον πείσει να αλλάξει γνώμη.

Πριν μερικές ώρες, ο Καταλανός ρωτήθηκε για ακόμη μια φορά για το ενδεχόμενο της παραμονής του, ωστόσο ο ίδιος ήταν κάθετος και τόνισε πως δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη.

«Η απόφαση μου να αποχωρήσω στο τέλος της σεζόν δεν αλλάζει. Η απόφαση που πήρα έχει φέρει ηρεμία στους ποδοσφαιριστές, στον σύλλογο, ακόμα και στον Τύπο. Δεν αλλάζω ωστόσο την απόφαση μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λουίς Ενρίκε σε Τσάβι: «Μην διαμαρτύρεσαι, θα σε αρπάξω από τα αρ***» (vid)

Οι συνεντεύξεις Τύπου του Τσάβι και του Λουίς Ενρίκε ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες πριν το Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα στον πρώτο αγώνα των αποψινών προημιτελικών του Champions League. Ο τεχνικός των Παριζιάνων, παραδόξως, ισχυρίστηκε ότι αντιπροσώπευε το στυλ της Μπάρτσα καλύτερα από τον Τσάβι.

Ένας ελιγμός απόσπασης της προσοχής των Μέσων ενημέρωσης από τον προπονητή της γαλλικής ομάδας Ο Τσάβι, από την πλευρά του, λίγες ώρες αργότερα ήταν γεμάτος επαίνους για τον πρώην προπονητή του, τονίζοντας μάλιστα ότι «η Παρί έχει μια ομάδα φτιαγμένη για να κατακτήσει το Champions League».

Πολλοί επικεντρώθηκαν στο πώς θα ήταν αυτή η επανένωση μεταξύ των προπονητών των δύο ομάδων. Λουίς Ενρίκε και Τσάβι συναντήθηκαν πριν την αναμέτρηση στη φυσούνα, λίγο πριν την είσοδο των παικτών στον αγωνιστικό χώρο και είχαν την ευκαιρία να τα πουν. «Είπα ήδη ότι έχω πολύ καλό κλίμα με τον Λουίς, ήμασταν συμπαίκτες, ήταν ο προπονητής μου. Νομίζω ότι είναι φανταστικός άνθρωπο», είπε ο Τσάβι πριν από τον αγώνα.

Ο Τσάβι αποχαιρέτησε την Μπάρτσα ως παίκτης, κατακτώντας το Champions League υπό τις εντολές του Λουίς Ενρίκε. Το Movistar+ δημοσίευσε αργότερα μέρος της συνομιλίας μεταξύ των δύο, με τον τεχνικό της Παρί Σεν Ζερμέν να λέει χιουμοριστικά στον Τσάβι: «Δεν θα δούμε ο ένας τον άλλον στον τελικό. Μην διαμαρτύρεσαι, θα σε αρπάξω από τα αρ***..».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά το ματς έπος στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι, νέα ματσάρα για τα προημιτελικά του Champions League στο «Παρκ ντε Πρενς»! Αυτή η αναμέτρηση όμως είχε νικήτρια και αυτή ήταν η Μπαρτσελόνα, η οποία έκανε την ανατροπή στην ανατροπή, επικράτησε 3-2 της Παρί Σεν Ζερμέν με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ραφίνια, που σκόραρε δις και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.