Ο Ποτσετίνο εκλιπαρεί την Τσέλσι να μην τον απολύσει ακόμα

Μαουρίτσιο Ποτσετίνο

i

© PrtScr

Ο Ποτσετίνο εκλιπαρεί την Τσέλσι να μην τον απολύσει ακόμα

Κώστας Τόπας 08:50 - 28.02.2024

Το μέλλον του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο κρίνεται απόψε στον αγώνα απέναντι στη Λιντς (28/02, 21:30), με τον Αργεντινό τεχνικό ωστόσο να ζητάει υπομονή από την διοίκηση προκειμένου να μην τον απολύσει.

Το μέλλον του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί σε μια Τσέλσι που δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και που περιπλανιέται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις στις οποίες απαιτείται ομάδα της δύναμής της. Η ήττα στον τελικό του Carabao Cup από τη Λίβερπουλ στην παράταση έκανε μεγάλη ζημιά και η θέση του Αργεντινού τεχνικού στον πάγκο είναι αβέβαιη. Ο αποψινός αγώνας του Κυπέλλου Αγγλίας με τη Λιντς είναι κρίσιμος, καθώς αν χάσει, μπορεί να απολυθεί.

Ο Ποτσετίνο ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος στο Γουέμπλεϊ. Ο ίδιος το έχει παραδεχτεί τις τελευταίες ώρες: «Δεν μπορώ να σου πω ψέματα. Όταν ανέβηκα τις σκάλες στο Γουέμπλεϊ ήμουν πολύ ανήσυχος, στα όρια των δακρύων». Ο Αργεντινός γνωρίζει ότι η Τσέλσι είναι ένας σύλλογος με ελάχιστη υπομονή με τους προπονητές, γι' αυτό και εκφράζεται φόβος ότι μπορεί να του απομένουν ώρες στην τεχνική ηγεσία των «μπλε». Για το λόγο αυτό έχει κάνει απεγνωσμένο αίτημα στον σύλλογο. 

Ο «Πότσε» εκλιπαρεί για «υπομονή», γιατί βλέπει τον εαυτό του ικανό να πάει μπροστά την κατάσταση. «Το πρόβλημα είναι ότι χρειαζόμαστε χρόνο και υπομονή για να κερδίσουμε παιχνίδια. Και χρειαζόμαστε την υπομονή του ιδιοκτήτη για να μας δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσουμε. Μετά από οκτώ μήνες έχουμε όλοι χτίσει έναν πολύ καλό δεσμό. Όταν οι παίκτες πιστεύουν πραγματικά στο με τον τρόπο που εργαζόμαστε, χρειάζεται χρόνος», παρακάλεσε ο Αργεντινός προπονητής των Λονδρέζων.