Ο Ποτσετίνο εκρήγνυται κατά των παικτών του: «Είναι απαράδεκτο, κρίμα» (vid)

Μαουρίτσιο Ποτσετίνο

i

PrTScr

Ο Ποτσετίνο εκρήγνυται κατά των παικτών του: «Είναι απαράδεκτο, κρίμα» (vid)

Κώστας Τόπας 15:05 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:06 - 17.04.2024

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο κλήθηκε να μιλήσει για τον καυγά που προκλήθηκε από τους παίκτες της Τσέλσι για την εκτέλεση ενός πέναλτι.

Η Τσέλσι επέστρεψε στο μονοπάτι των νικηφόρων αποτελεσμάτων και μάλιστα με πολύ δυναμικό τρόπο, καθώς επικράτησε της Έβερτον με το εμφατικό 6-0, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Premier League.

Αυτή τη στιγμή, η ομάδα του Λονδίνου είναι ένατη, 16 βαθμούς πίσω από την Άστον Βίλα, κάτι που καθορίζει τις θέσεις που δίνουν πρόσβαση για να παίξει στην επόμενη διοργάνωση του Champions League. Η σεζόν ωστόσο για τους «μπλε» δεν κυλάει καθόλου καλά και η ένταση μέσα στα αποδυτήρια είναι αισθητή.

Μάλιστα, στο ματς με την Έβερτον, οι Πάλμερ, Τζάκσον και Μαντουέκ ​​μάλωναν για το ποιος θα εκτελέσει πέναλτι. Τελικά, και αφού άφησε κακή εικόνα ως ομάδα, ο Κόουλ Πάλμερ ήταν υπεύθυνος για αυτές τις περιστάσεις. Αυτή η κατάσταση ωστόσο δεν άρεσε καθόλου στον προπονητή της ομάδας, Μαουρίσιο Ποτσετίνο και το έκανε γνωστό στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Αργότερα θα μιλήσουμε για το παιχνίδι, αλλά το πρώτο πράγμα που θέλω να πω και να είμαι. Είναι πολύ σαφές ότι οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και ο σύλλογος γνωρίζουν ότι ο εκτελεστής των πέναλτι είναι ο Κόουλ Πάλμερ. Είμαι πολύ απογοητευμένος από αυτή την κατάσταση Η εικόνα που δώσαμε στον σύλλογο απόψε παρακολουθούσαμε τον αγώνα και δεν μπορούμε να δώσουμε μια τέτοια εικόνα και θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου και τους οπαδούς μας είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε μια ομάδα Σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να πάρω αποφάσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ποτσετίνο και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν πρόκειται να δεχθούμε ξανά αυτού του είδους τη συμπεριφορά. Θα είμαι πολύ σκληρός . Το έλεγα στους παίκτες και υποσχέθηκαν ότι δεν θα συμβεί ξανά. Πρέπει να μάθουμε. Όταν έχεις μια νεανική ομάδα, μερικές φορές συγκρούονται οι ατομικότητες με τον σύλλογο. Όταν με ρωτάτε γιατί δεν είμαστε συνεπείς ή δεν αποδίδουμε καλά μερικές φορές, είναι εξαιτίας αυτών των πραγμάτων που οι νεαρές ομάδες πρέπει να είναι πολύ σαφές ότι είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο του συλλόγου, αλλά ταυτόχρονα. πρέπει να αποδώσουν για την ομάδα για να μάθουν ότι είναι στην Τσέλσι και η ζήτηση είναι μέγιστη», πρόσθεσε ο Αργεντινός τεχνικός.