Ανω κάτω η Τσέλσι: Παίκτες ζήτησαν την απόλυση του Ποτσετίνο!

Μαουρίτσιο Ποτσετίνο

i

PrTScr

Ανω κάτω η Τσέλσι: Παίκτες ζήτησαν την απόλυση του Ποτσετίνο!

Κώστας Τόπας 10:02 - 01.04.2024

Αρκετοί ποδοσφαιριστές της Τσέλσι είναι δυσαρεστημένοι με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και γι' αυτό έχουν ζητήσει από την διοίκηση την άμεση απόλυσή του.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο επέκρινε πολύ σκληρά τους παίκτες του το Σάββατο (30/03) μετά το 2-2 μεταξύ των «μπλε» και της προτελευταίας στη βαθμολογία, Μπέρνλι, για την 30η αγωνιστική της Premier League.

«Δείξαμε ότι δεν έχουμε ούτε την ικανότητα, ούτε την ενέργεια, ούτε την πείνα, ούτε το ελάχιστο απαραίτητο για να αγωνιστούμε στην Premier League», είπε μεταξύ άλλων ο Ποτσετίνο. Αν και η ηγεσία της Τσέλσι έχει διατηρήσει την εμπιστοσύνη της στον Αργεντινό τεχνικό σε αυτή τη δύσκολη σεζόν, όλα δείχνουν ότι το μέλλον του 52χρονου προπονητή στο σύλλογο του «Στάμφορντ Μπριτζ» γίνεται περίπλοκο. 

Και, σύμφωνα με το HITC Football, ορισμένοι παίκτες της Τσέλσι ζήτησαν από τους ιδιοκτήτες των «μπλε» να αποδεσμεύσουν τον Ποτσετίνο στο τέλος της σεζόν. Αυτά τα μέλη των αποδυτηρίων της Τσέλσι θα ήθελαν να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους σχετικά με το μέλλον του Αργεντινού προπονητή.

Η Τσέλσι , που κόντρα στην Μπέρνλι έπαιξε με παίκτη παραπάνω από το 40ο λεπτό όταν αποβλήθηκε ο Λόρεντζ Ασινιόν, είναι 11η στον πίνακα της Premier League, 27 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Η σεζόν μιας «Big Six» ομάδας που δεν έχει πλέον συμμετάσχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις φέτος είναι σίγουρα απογοητευτική.

Τα σκληρά λόγια του Ποτσετίνο θα απομάκρυναν ακόμη περισσότερο τον προπονητή από τους παίκτες που τάσσονται υπέρ της αλλαγής προπονητή. Η ομάδα του Λονδίνου στοχεύει στην πρόκριση σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά μέχρι στιγμής απέχει πολύ από το να το καταφέρει.