Το... έριξε έξω ο Τιάγκο Σίλβα μετά την πρόκριση της Τσέλσι επί της Πρέστον

Τιάγκο Σίλβα

i

©Printscreen

Το... έριξε έξω ο Τιάγκο Σίλβα μετά την πρόκριση της Τσέλσι επί της Πρέστον

Δημήτρης Χούπης 12:42 - 08.01.2024

Ο Τιάγκο Σίλβα χάρηκε λίγο παραπάνω τη νίκη - πρόκριση της Τσέλσι με την Πρέστον, ξοδεύοντας «τρελό» ποσό σε έξοδο που είχε με τη σύζυγό του σε εστιατόριο του Λονδίνου.

Η Τσέλσι είχε εύκολο έργο απέναντι στην Πρέστον, της οποίας επικράτησε με 4-0 για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Τα γκολ για την ομάδα του Λονδίνου να πέτυχαν ο Μπρόγια, ο Τιάγκο Σίλβα, ο Στέρλινγκ και ο Έντσο Φερνάντες

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός των «μπλε» λοιπόν φαίνεται ότι χάρηκε λίγο παραπάνω με την πρόκριση της ομάδας του, αλλά και το γκολ που πέτυχε, «ρίχνοντάς το έξω». Ο 39χρονος στόπερ συγκεκριμένα είπε να το γιορτάσει μαζί με τη γυναίκα του σε ένα εστιατόριο στο κέντρο του Λονδίνου, με το ποσό που ξόδεψαν να... ζαλίζει. 

Η σύζυγός του μάλιστα αποκάλυψε το πόσα έδωσαν, με τον λογαριασμό που έκαναν να είναι λίγο πάνω από 1000 ευρώ. Ανεβάζοντας ένα story στον λογαριασμό της η Ισαμπέλ Σίλβα έγραψε: «Ένα απλό οικογενειακό δείπνο». 

Η Τσέλσι τη φετινή σεζόν κάνει αντίθετες πορείες στο πρωτάθλημα και τα εγχώρια κύπελλα. Στην Premier League οι «μπλε» βρίσκονται στη δέκατη θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς, έντεκα πίσω από την τετράδα. Στο Carabao Cup είναι στα ημιτελικά και θα αντιμετωπίσει τη Μίντλεσμπρο, ενώ στο FA Cup είναι στη φάση των «32».