«Δεν θέλω τις φανέλες σας, θέλω να παλέψετε για εμάς»: Το μήνυμα ενός μικρού οπαδού της Τσέλσι προς τους παίκτες της ομάδας

«Δεν θέλω τις φανέλες σας, θέλω να παλέψετε για εμάς»: Το μήνυμα ενός μικρού οπαδού της Τσέλσι προς τους παίκτες της ομάδας

Δημήτρης Χούπης 11:10 - 24.04.2024

Ένας μικρός οπαδός της Τσέλσι εμφανίστηκε στο Emirates με ένα χαρτόνι στο οποίο έγραφε πως δεν ήθελε καμία φανέλα από κανέναν παίκτη, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του να παίξουν για τον κόσμο της.

Η Τσέλσι τα τελευταία δύο χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο. Η ομάδα του Λονδίνο παρά τα υπερβολικά εκατομμύρια που έχει ξοδέψει σε μεταγραφές δεν έχει καταφέρει αγωνιστικά να κάνει κάτι. Αφού εκτός του ότι δεν έχει κατακτήσει κανένα τρόπαιο, την περσινή σεζόν τερμάτισε στη 12η θέση, ενώ φέτος μέχρι στιγμής είναι 9η.

Φέτος ωστόσο κατάφερε να φτάσει έστω σε έναν τελικό, αυτό του Καραμπάο Καπ, αλλά γνώρισε την ήττα με 0-1 από τη Λίβερπουλ χάρη στο γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στο 118ο λεπτό. Ενώ στο Κύπελλο Αγγλίας έφτασε μέχρι τα ημιτελικά αλλά ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι με 0-1. Κάπως έτσι σε συνδυασμό με τη «βαριά» ήττα από την Άρσεναλ με 0-5, οι οπαδοί της ομάδας δεν άντεξαν και ξέσπασαν, τόσο κατά των παικτών όσο και κατά του προπονητή.

Κάτι που κάνουν δηλαδή όλο τον χρόνο. Ωστόσο στις κερκίδες του Emirates χθες υπήρχε ένας μικρός φίλαθλος των «μπλε» που έστειλε μήνυμά του προς τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Συγκεκριμένα, κρατώντας ένα χαρτόνι έγραφε ότι δεν θέλει καμία από τις φανέλες των παικτών, αλλά εκείνοι να παίξουν για τον κόσμο της ομάδας.

Ο Ποτσετίνο από τη μεριά του έσπευσε να υπερασπιστεί την ομάδα του και τους παίκτες του λέγοντας ότι δεν υπάρχει καμία ντροπή τη φετινή σεζόν, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως δύσκολα θα βγει στην Ευρώπη η Τσέλσι τη φετινή χρονιά.

«Ντροπή; Όχι. Αυτή η λέξη είναι άδικη για να περιγράψει τους παίκτες μας. Δεν πρόκειται να κατηγορήσω τους παίκτες. Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τους νεαρούς που ήρθαν εδώ μετά από διάφορες καταστάσεις και ήρθαν να παίξουν ενάντια σε μια ομάδα που διεκδικεί την Premier League.

Όσον αφορά την Ευρώπη είναι δύσκολο να δούμε το μέλλον, είμαστε απογοητευμένοι. Αν παίξουμε όπως με τη Σίτι την Κυριακή οκ. Αν παίξουμε όπως σήμερα δεν αξίζουμε να πάμε στην Ευρώπη», ήταν τα λόγια του.