Η Ράκοβ ανακοίνωσε τον Τσιφτσή - Το μήνυμα του παίκτη στον Αστέρα Τρίπολης

Αντώνης Τσιφτσής

i

©printscreen

Η Ράκοβ ανακοίνωσε τον Τσιφτσή - Το μήνυμα του παίκτη στον Αστέρα Τρίπολης

Sportal newsroom 23:00 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:52 - 08.07.2023

Η Ράκοβ ανακοίνωσε και επίσημα τον δανεισμό του Αντώνη Τσιφτσή από τον Αστέρα Τρίπολης. Πλέον η πολωνική ομάδα θα έχει τρεις Έλληνες παίκτες στο δυναμικό της.

Η Ράκοβ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Αντώνη Τσιφτσή από τον Αστέρα Τρίπολης, για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η πολωνική ομάδα γνωστοποίησε την μεταγραφή του Έλληνα τερματοφύλακα, ενώ επίσης διατηρεί και οψιόν αγοράς. 

Πλέον η Ρακόβ θα έχει τρεις Έλληνες παίκτες στο δυναμικό της. Συγκεκριμένα ο Τσιφτσής θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τους Στράτο Σβάρνα και Γιάννη Παπανικολάου.

Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας, ο οποίος αναδείχθηκε από την Ακαδημία των Αρκάδων είναι έτοιμος για την νέα πρόκληση της καριέρας του στους ομίλους του Champions League. 

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε ένα σημαντικό ποσό ως ενοίκιο για τον 23χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε είχε επτά συμμετοχές. Συνολικά με τους Αρκάδες μετράει 45 αγώνες.

Οι πρώτες δηλώσεις του Έλληνα τερματοφύλακα: 

«Έχω ήδη μάθει λίγα πράγματα για την πόλη και γνώρισα την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Ήρθα εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του 23χρονου τερματοφύλακα.

Από τη μεριά του, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ρόμπερτ Γκραφ ανέφερε: «Αποφασίσαμε σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο να παραχωρήσουμε δανεικούς τους νεαρούς τερματοφύλακες μας, ώστε να έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάρουν πολύτιμα λεπτά στο γήπεδο. Ωστόσο, θέλουμε να διατηρήσουμε τον ανταγωνισμό σε αυτή τη θέση, γι' αυτό αποκτήσαμε τον Κάσπερ Μπιέστζαντ και τώρα τον Αντώνη, ελπίζοντας ότι ο καθένας από αυτούς θα αναπτύξει τις ικανότητές του και θα έχει αξία για αυτήν την ομάδα».

Ανακοίνωση για τον δανεισμό του Αντώνη Τσιφτσή εξέδωσε και ο Αστέρας Τρίπολης, ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του νεαρού γκολκίπερ: 

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, Αντώνη Τσιφτσή στην πρωταθλήτρια ομάδα της Πολωνίας, Raków Częstochowa. Ο Αντώνης Τσιφτσής παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, με τον ΑΣΤΕΡΑ να καρπώνεται από τώρα ένα σημαντικό ποσό. Η ομάδα της Πολωνίας διατηρεί οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι του 2024.

 Ευχόμαστε στον Αντώνη Τσιφτσή καλή επιτυχία στη νέα πρόκληση της καριέρας του. Ο Αντώνης μεγάλωσε στην ομάδα μας κι αισθανόμαστε υπερηφάνεια που ακόμη ένα παιδί από τις Ακαδημίες μας θα αγωνιστεί σε ένα ευρωπαϊκό club».

Συμφωνία με Ράκοβ για Τσιφτσή, σενάριο για Γιαννακόπουλο - Παλεύει για τον Μιριτέλο ο Αστέρας Τρίπολης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:01 - 08.07.2023

Συμφωνία με Ράκοβ για Τσιφτσή, σενάριο για Γιαννακόπουλο - Παλεύει για τον Μιριτέλο ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Τσιφτσής καταλήγει στη Ράκοβ, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης παλεύει για την απόκτηση του Αργεντινού Χουάν Μιριτέλο. Ο Γιαννακόπουλος είναι πιθανό να γυρίσει στους Αρκάδες.

 Ο Τσιφτσής με τη σειρά του ανέφερε: «Ευχαριστώ πολύ τον ΑΣΤΕΡΑ, τους ιδιοκτήτες, τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι η ομάδα στην οποία μεγάλωσα και με βοήθησε να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στην πρωταθλήτρια Πολωνίας και δεν μπορώ παρά να αισθάνομαι ευγνωμοσύνη. Η πρόκληση είναι μεγάλη για εμένα, θα δουλέψω σκληρά για να την κερδίσω και ασφαλώς θα παρακολουθώ την ομάδα μου. Εύχομαι στον ΑΣΤΕΡΑ να έχει μια σπουδαία σεζόν, με επιτυχίες».