Βασικός ο Τσιμίκας στην πρεμιέρα της Λίβερπουλ στο Europa League

Κώστας Τσιμίκας

i

©printscreen

Βασικός ο Τσιμίκας στην πρεμιέρα της Λίβερπουλ στο Europa League

Κώστας Τσιακλής 19:00 - 21.09.2023

Ο Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ, στην πρεμιέρα των «κόκκινων» στους ομίλους του Europa League.

Η Λίβερπουλ επιστρέφει έπειτα από αρκετά χρόνια στο Europa League και πραγματοποιεί σήμερα την πρεμιέρα της στη φάση των ομίλων με αντίπαλο την αυστριακή, ΛΑΣΚ. Στην αρχική ενδεκάδα των «κόκκινων» βρίσκεται ο Κώστας Τσιμίκας

Ο Γιούργκεν Κλοπ όπως είναι λογικό κάνει αρκετές αλλαγές και συγκεκριμένα παρατάσσει την ομάδα του με μια εντελώς διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα του Σαββάτου (16/09) κόντρα στη Γουλβς (Νίκη με 1-3).  Στις αρχικές επιλογές του Γερμανού τεχνικού λοιπόν είναι και ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση στο αρχικό σχήμα τη φετινή σεζόν. Μέχρι στιγμής ο Έλληνας αριστερός μπακ είχε αγωνιστεί μόλις τέσσερα λεπτά, στη νίκη της Λίβερπουλ με 3-1 επί της Μπόρνμουθ.

Κάτω από τα δοκάρια των «κόκκινων» θα είναι ο Κάομιν Κέλεχερ, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Στέφαν Μπαϊτσέτιτς, Ιμπραχίμα Κονατέ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Κώστα Τσιμίκα. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Έντο, Ράιαν Γκράβενμπερχ και Χάρβεϊ Έλιοτ. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Μπεν Ντόουκ και Λουίς Ντίαζ ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Ντάργουιν Νούνιες.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Λίβερπουλ στον αγώνα με τη ΛΑΣΚ: 

Κλοπ: «Πρέπει να σεβαστούμε το Europa League με τον σωστό τρόπο - Δεν έχω ιδέα αν μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό»
EUROPA LEAGUE

12:45 - 19.09.2023

Κλοπ: «Πρέπει να σεβαστούμε το Europa League με τον σωστό τρόπο - Δεν έχω ιδέα αν μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό»

Ενόψει και της ευρωπαϊκής πρεμιέρας της Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κλοπ κλήθηκε να σχολιάσει τη δυναμική του Europa League, αλλά και τις ομάδες που θα πάρουν μέρος σε αυτό.

Κέλεχερ, Μπαϊτσέτιτς, Κονάτε, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Έντο, Γκάβενμπερχ, Έλιοτ, Ντόουκ, Ντίαζ, Νούνιες.