H selfie «αγάπης» του Τσιμίκα με τον Φιρμίνο

Κώστας Τσιμίκας & Ρόμπερτ Φιρμίνο

i

PrtScr

H selfie «αγάπης» του Τσιμίκα με τον Φιρμίνο

Κώστας Τόπας 11:51 - 20.05.2023

Ο Κώστας Τσιμίκας ανήρτησε στα social media μια φωτογραφία με τον Ρόμπερτ Φιρμίνο, ο οποίος σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από την Λίβερπουλ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος έχει κάνει πάνω από 350 εμφανίσεις για την Λίβερπουλ από τότε που μετακόμισε από την Χόφενχαϊμ το 2015 έναντι 30 εκατομμύριων ευρώ, πρόκειται να αποχωρήσει από το «Άνφιλντ» στο τέλος της σεζόν.

Ο Φιρμίνο ενημέρωσε προσωπικά τον προπονητή του, Γιούργκεν Κλοπ ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, καθώς προετοιμάζεται για ένα νέο εγχείρημα στην καριέρα του. Μάλιστα, ο 31χρονος αστέρας συγκινήθηκε όταν οι οπαδοί της Λίβερπουλ έδειξαν την εκτίμησή τους για τον «Μπόμπι», τον οποίο κι αποθέωσαν πριν από μερικές ημέρες.

Ο Βραζιλιάνος ήταν εκεί σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της «εποχής Κλοπ». Έτσι και ο Κώστας Τσιμίκας δεν θα μπορούσε να μην τρέφει σεβασμό και θετικά συναισθήματα για τον Φιρμίνο. Ο Έλληνας αμυντικός έβγαλε μια selfie με τον 31χρονο αστέρα και τη δημοσίευσε στα social media. Οι δύο τους φαίνονται χαμογελαστοί με τον Τσιμίκα να δείχνει την «αγάπη» του προς τον Βραζιλιάνο.