Η Λίβερπουλ ενημέρωσε πότε επιστρέφει στην δράση ο Τσιμίκας

Κώστας Τσιμίκας

i

©Photo by Joe Prior/Visionhaus via Getty Images/Ideal Images

Η Λίβερπουλ ενημέρωσε πότε επιστρέφει στην δράση ο Τσιμίκας

Κώστας Τόπας 13:03 - 23.01.2024

Η Λίβερπουλ ενημέρωσε πως ο Κώστας Τσιμίκας θα χρειαστεί δύο εβδομάδες προκειμένου να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Ο Κώστας Τσιμίκας είχε σταθεί άτυχος στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ, για τη 18η αγωνιστική της Premier League, καθώς τότε σε μία ανύποπτη φάση του πρώτου ημιχρόνου, ο Έλληνας διεθνής αριστερός μπακ δέχτηκε ένα σπρώξιμο από τον Μπουκαγιό Σακά, με τον «Greek Scouser» να πέφτει άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο «Τσίμι» κατά τη πτώση του υπέστη κάταγμα στην κλείδα του, με αποτέλεσμα οι πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης έως και τρεις μήνες. Κάτι που θα ανάγκαζε τον 27χρονο μπακ να απουσιάσει από τα play-offs του Nations League στα οποία η Εθνική Ελλάδας θα διεκδικήσει την πρόκριση της στην τελική φάση του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας. Θυμίζουμε ότι ο αγώνας κόντρα στο Καζακστάν είναι προγραμματισμένο για τις 21 Μαρτίου και αν η «γαλανόλευκη» κερδίσει θα παίξει έναν αγώνα κόντρα στο Λουξεμβούργο ή την Γεωργία.

Ωστόσο, η Λίβερπουλ, μέσω του βοηθού του Γιούργκεν Κλοπ ενημέρωσε ότι ο Κώστας Τσιμίκας θα χρειαστεί πιθανώς άλλες δύο εβδομάδες προκειμένου να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

«Ο Κώστας είναι τώρα τέσσερις εβδομάδες μετά το χειρουργείο, επομένως χρειάζεται πιθανώς άλλες δύο εβδομάδες γιατί πρέπει να βεβαιωθούμε ότι το οστό είναι δυνατό και το οστό έχει επουλωθεί πριν πάει στην προπόνηση της πρώτης ομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πεπάιν Λάιντερς.