Με 3-5-2 η Τσουκαρίτσκι κόντρα στον Ολυμπιακό

Με 3-5-2 η Τσουκαρίτσκι κόντρα στον Ολυμπιακό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:13 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:17 - 24.08.2023

Την ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό γνωστοποίησε η Τσουκαρίτσκι, η οποία θα αγωνιστεί με σύστημα 3-5-2.

Η Τσουκαρίτσκι βρίσκεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, με φόντο τα playoffs του UEFA Europa League, θέλοντας να επιστρέψει στη Σερβία με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Μίλαν Λέσνιακ γνωστοποίησε την ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστεί η ομάδα του, επιλέγοντας το σύστημα 3-5-2. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σαμούροβιτς, ενώ η τριάδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Στεβάνοβιτς, Ντρέζγκιτς, Σούμποτιτς. Στη μεσαία γραμμή της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Ρόγκαν, Στάνκοβιτς, Σισοκό, Κόβατς και Τόσιτς, ενώ, τέλος, στην επίθεση θα παίξουν οι Ιβάνοβιτς και Εντιαγιέ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Τσουκαρίτσκι: Σαμούροβιτς, Στεβάνοβιτς, Ντρέζγκιτς, Σούμποτιτς, Ρόγκαν, Στάνκοβιτς, Σισοκό, Κόβατς, Τόσιτς, Εντιαγιέ, Ιβάνοβιτς.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Τσουκαρίτσκι

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στην έδρα του την Τσουκαρίτσκι (24/8) θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα στα playoffs του UEFA Europa League, με φόντο την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έκανε γνωστούς τους 11 με τους οποίους θα αγωνιστεί η ομάδα του, με τον Μάριο Βρουσάι να αντικαθιστά τον Ροντινέι που αποβλήθηκε στο περασμένο παιχνίδι εναντίον της Γκενκ.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, έχοντας μπροστά του τους Παναγιώτη Ρέτσο και Νίκολας Φρέιρε. Στα άκρα της άμυνας θα βρίσκονται οι Μάριος Βρουσάι από τα δεξιά και Κίνι από τα αριστερά.

Φιορεντίνα: «Δεν έχουμε πρόταση για Γιόβιτς, αλλά αν έχουμε, θα την εξετάσουμε»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:29 - 24.08.2023

Φιορεντίνα: «Δεν έχουμε πρόταση για Γιόβιτς, αλλά αν έχουμε, θα την εξετάσουμε»

Θέση για τις φημολογίες γύρω από το όνομα του Λούκα Γιόβιτς πήρε η Φιορεντίνα, με τον αθλητικό διευθυντή του κλαμπ να υποστηρίζει πως δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση για τον Σέρβο.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, ο Μαρτίνεθ επέλεξε το δίδυμο των Μαντί Καμαρά και Βιθέντε Ιμπόρα. Τέλος, πίσω από τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί θα αγωνιστούν οι Πεπ Μπιέλ, Κώστας Φορτούνης και Γιώργος Μασούρας.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Βρουσάι, Ρέτσος, Φρέιρε, Κίνι, Ιμπόρα, Καμαρά, Φορτούνης, Μπιέλ, Μασούρας, Ελ Κααμπί.