Τζαβέλλας: «Επτά στο μπαλκόνι και οκτώ στη δίπλα ταράτσα - Γνήσιοι, χαρούμενοι!»

Γιώργος Τζαβέλλας

i

© Intime

Τζαβέλλας: «Επτά στο μπαλκόνι και οκτώ στη δίπλα ταράτσα - Γνήσιοι, χαρούμενοι!»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:43 - 22.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:30 - 06.03.2024

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έστειλε το δικό του μήνυμα για τα άδεια γήπεδα και τους φίλους του Ατρόμητου.

Στο τελευταίο παιχνίδι του 2023 για την Stoiximan Super League και στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, Ατρόμητος και Ολυμπιακός έμειναν «άσφαιροι» σε ένα ματς με καλό ρυθμό, δοκάρια και... διαμαρτυρίες.

Ένα από τα highlights της αναμέτρησης, ήταν η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί των γηπεδούχων, παρά τα μέτρα της κυβέρνησης. 

Συγκεκριμένα, τα γήπεδα εδώ και δύο αγωνιστικές και μέχρι τον Φεβρουάριο θα είναι κλειστά, λόγω των μέτρων που έχουν παρθεί για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας. Κάπως έτσι οι οπαδοί των ομάδων πρέπει να βρουν έναν τρόπο για να δουν τους αγώνες από κοντά.

Οι φίλαθλοι του Ατρομήτου φαίνεται ότι έχουν βρει τη λύση, αφού στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι έχουν ανέβει σε ταράτσες σπιτιών και έκαναν την παρουσία τους αισθητή, ανάβοντας καπνογόνα. Μάλιστα κάτι παρόμοιο είχαν κάνει και στο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά τότε είχαν πετάξει βεγγαλικά.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο Γιώργος Τζαβέλλας θέλησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram να αναφερθεί στους φίλους της ομάδας του, οι οποίοι προσπαθούν να στηρίξουν με κάθε τρόπο.

«Επτά στο μπαλκόνι και οκτώ στην δίπλα ταράτσα.. Γνήσιοι,χαρούμενοι! Καλά Χριστούγεννα!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο έμπειρος αμυντικός.